Olyan egyszerű, amit Jézus mondott miért nem hisszük el?
"Egy végtelenül jó isten nem készít és nem hagy egy gonosz világot.
Egyetlen másodpercig SEM!"
Semmi baj, ne foglalkozz ilyen nehéz dolgokkal. Évek óta nem megy a magyarázat megértése:) Bár a "sem"-et nagybetűvel írtad, tehát meginogtam. Ez erős bizonyítéknak tűnik
Ja.
Te vagy megint a 32%-os.
Persze a magyarázatot most sem írtad le.
Évek óta már nem írtad le.
"Ja.
Te vagy megint a 32%-os.
Persze a magyarázatot most sem írtad le.
Évek óta már nem írtad le."
Próbálj túllépni ezen drága sátánista barátom. Hidd el, nélkülem is van élet a világban:) Akartam írni zárásképp, hogy most jön a 32%-os szöveg, de akkor nem írtad volna le, te kis huncut:)
Tudom, hogy az mulattat, hogy pár troll beszólásodra sokszor leírom a kifejtésemet, de munkaidőben vagyok, így sokszor örülök neked, mert van, h nincs melő és unatkoznék. Szabadidőmben fel sem nézek a GYAK-ra, vagy csak max. havi 1x pár percre. De most nem írom le a kifejtésem, amire gyakran a szabad akarat cáfolása a válaszod. Persze erre sem emlékszel...
"Emberek nem,de ő nem az volt"
Mondod te, de ezt se bizonyítja semmi.
"Ott bukod el, hogy eleve mitológia"
Eleve nem volt az. Ma hívjuk annak. Egy ókori görögnek az ő mitológiájuk pont annyira voltak valóságosak mint egy kereszténynek a bibliai mítoszok.
"Ok, de csak az ostoba próbálja a természetfelettit természettudománnyal cáfolni"
Nem próbáltam. Szövegértés bukta.
Csupán rámutattam hogy ha valaki olyan sztorit akar valósként beállítani, ami ellentmond a valós tényeknek, azt bizonyítani kéne, nem elvárni hogy bemondásra elfogadjuk.
Néhány természetfeletti dolgot lehet tudománnyal cáfolni.
Jézus létezését pl. nem :-()
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!