Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Olyan egyszerű, amit Jézus...

Olyan egyszerű, amit Jézus mondott miért nem hisszük el?

Figyelt kérdés
"Aki hisz a Fiúban, annak örök élete van; aki pedig nem hisz a Fiúnak, az nem nyeri el az örök életet, hanem Isten büntetése sújtja." Jn 3.31
2021. ápr. 15. 10:59
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
41%

"Egy végtelenül jó isten nem készít és nem hagy egy gonosz világot.

Egyetlen másodpercig SEM!"

Semmi baj, ne foglalkozz ilyen nehéz dolgokkal. Évek óta nem megy a magyarázat megértése:) Bár a "sem"-et nagybetűvel írtad, tehát meginogtam. Ez erős bizonyítéknak tűnik

2021. ápr. 15. 12:12
 22/49 anonim ***** válasza:
57%

Ja.

Te vagy megint a 32%-os.

Persze a magyarázatot most sem írtad le.

Évek óta már nem írtad le.

2021. ápr. 15. 12:13
 23/49 anonim ***** válasza:
15.Ki terjeszti? Ez az én saját véleményem,mondtam is,hogy én azaz én magam ezt hiszem el. Ezen az oldalon mindenkinek lehet véleménye úgy gondolom.
2021. ápr. 15. 12:13
 24/49 anonim ***** válasza:
24%

"Ja.

Te vagy megint a 32%-os.

Persze a magyarázatot most sem írtad le.

Évek óta már nem írtad le."

Próbálj túllépni ezen drága sátánista barátom. Hidd el, nélkülem is van élet a világban:) Akartam írni zárásképp, hogy most jön a 32%-os szöveg, de akkor nem írtad volna le, te kis huncut:)

Tudom, hogy az mulattat, hogy pár troll beszólásodra sokszor leírom a kifejtésemet, de munkaidőben vagyok, így sokszor örülök neked, mert van, h nincs melő és unatkoznék. Szabadidőmben fel sem nézek a GYAK-ra, vagy csak max. havi 1x pár percre. De most nem írom le a kifejtésem, amire gyakran a szabad akarat cáfolása a válaszod. Persze erre sem emlékszel...

2021. ápr. 15. 12:21
 25/49 anonim ***** válasza:
19) Képzeld vallásos suliba járok... Az apácák ezt mondják, vagy csak valami hulyeseggel elterelik a témát ha ezt kérdezem hogy akkor isten miért nem csinál semmit? De persze biztos én is csak egy ateista troll vagyok 😅
2021. ápr. 15. 12:30
 26/49 anonim ***** válasza:
46%

"Emberek nem,de ő nem az volt"

Mondod te, de ezt se bizonyítja semmi.

2021. ápr. 15. 12:38
 27/49 anonim ***** válasza:
80%

"Ott bukod el, hogy eleve mitológia"

Eleve nem volt az. Ma hívjuk annak. Egy ókori görögnek az ő mitológiájuk pont annyira voltak valóságosak mint egy kereszténynek a bibliai mítoszok.

2021. ápr. 15. 12:39
 28/49 anonim ***** válasza:
26.Nem én mondom.
2021. ápr. 15. 12:40
 29/49 anonim ***** válasza:
89%

"Ok, de csak az ostoba próbálja a természetfelettit természettudománnyal cáfolni"

Nem próbáltam. Szövegértés bukta.

Csupán rámutattam hogy ha valaki olyan sztorit akar valósként beállítani, ami ellentmond a valós tényeknek, azt bizonyítani kéne, nem elvárni hogy bemondásra elfogadjuk.

2021. ápr. 15. 12:40
 30/49 anonim ***** válasza:

Néhány természetfeletti dolgot lehet tudománnyal cáfolni.

Jézus létezését pl. nem :-()

2021. ápr. 15. 12:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!