Ez a Mennyországban hogy zajlik?
Elméleti a kérdés. Ha felkerülnék a Mennyországba és szintén felkerülne valaki olyan is, akivel nagyon nem kedveljük egymást és én a földi világban egy idő után már hallani sem akartam róla, ő pedig szintén nem akarta az ismeretséget velem folytatni, akkor a Mennyországban kötelesek lennénk jópofizni egymással? Vagy ha nem akarok tudomást venni róla, akkor egyszerűen elkerülöm és kész?
Amikor 2 ember a mennybe kerül, ott vannak, mert amúgy jó emberek, a többi emberhez jók voltak, nem érdemelték, hogy pokolba jussanak, de egymást meg nem nagyon szerették.
Az, hogy egy valakit nem szeretek és nem akarok vele kommunikálni, az nem jelenti azt, hogy nem lehetek nagyon jó ember.
Vagy az Istennek csak az lenne elfogadható, hogy ha kedvesek lennénk egymással mintha mi sem történt volna? Ha csak nem bántanánk egymást de nem is akarnánk barátok lenni, az nem felelne meg neki?
Ti hogy képzelitek ezt a helyzetet?
De ettől még a világ összes többi emberével lehetek nagyon jóban. Segíthetek másoknak, adakozhatok, kerülhetem az erőszakot, adhatok lelki támogatast, imádkozhatok másokért, önkénteskedhetek valahol, bármi jót tehetek.
Az akkor semmit se számít?
Ha csak tökéletes ember mehet a mennybe, akkor ki kerül oda?
"Ilyen már nem lesz a Mennyben"
Miért, a mennyben elveszíted a saját elméd felett a kontrollt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!