Isten tud róla??
Figyelt kérdés
Elmondtam a megtérő imát, naponta imádkozom. De semmiféle felekezetbe nem járok. A családom Katolikus. De én itthon imádkozom. Isten tud erről? Naponta mi Atyánkat imádkozom, a saját szavaimmal is szoktam. Néha étkezés előtt s után is.2021. márc. 26. 21:59
1/9 anonim válasza:
Igen,tud róla...Már ha egyáltalán létezik
2/9 anonim válasza:
Szia! Tud róla, és örül, hogy te is Őróla!😊 Így tovább! Olvass Bibliát, és erősítsd a hited!😊
3/9 anonim válasza:
Hogy a fenébe ne tudna róla? Mindenről, tud, a ki nem mondott gondolataidról is. Jobban ismer mint te magadat.
4/9 anonim válasza:
Tud róla.
Olvasd a Bibliát és próbáld megélni azt amit olvasol. A megtérő imát meg kell erősiteni cselekedetekkel, akkor fog a hited erősödni.
6/9 anonim válasza:
Mindenről tud. A kérdéseidről is, a privát üzeneteidről is....
7/9 ...Laci válasza:
Ahogy én ismerem Istent, Ő nem katolikus, nem református, stb. Mindenhol és bármilyen imát meghallgat, csak az önző imát nem szereti.
Tud róla, ha imádkozik valaki, hiszen az Neki szól. Éppen ezért minden hívőnek vigyáznia kell, hogy imái ne legyenek megszokásból, mások elvárásaiból fakadóak.
Válaszol is az imára a maga módján és idejében. De minél őszintébb, odaadóbb az ima, annál hamarabb fog válszolni.
8/9 anonim válasza:
Persze, hogy tud róla, és nagyon örül neked. Olvasd a Bibliát, és egyre jobban megismered Istent, a Biblia az ő szava, szólni fog hozzád.
9/9 anonim válasza:
Ha mindenről tud és mindent lát akkor végignézte a
rengeteg gyermekmolesztálást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!