Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hisztek abban, hogy szerettein...

Hisztek abban, hogy szeretteink felé tudunk gondolatot érzést közvetíteni?

Figyelt kérdés

Édesanyám Covid beteg. Lélegeztető gépen van és mélyaltatásban. Eddig azt hallottuk, hogy innentől bármi megtörténhet. Tegnap este nagyon erősen rá koncentráltam, és próbáltam hozzá beszélni, megnyugtatni hogy vele vagyok, legyen erős. Ugye oda nem lehet látogatóba menni. Nem gondolom azt, hogy varázsló vagyok, de mára jobban lett és a bizonytalanság helyett közölték, hogy nagyon jó esélyei vannak.

Szerintetek létezik ilyen, hogy távolról is lehet energiát küldeni közeli szerettünknek?

Nem vagyok vallásos, egyiket sem gyakorlom, de hiszem hogy van egy felsőbb erő, nevezzük Istennek. Előtte megkértem őt, hogy segítsen nekem, legyen édesanyám mellett és segítsen, hogy beszélhessek vele.

Nem kattantam be, mielőtt bárki ezt gondolná.

2021. márc. 18. 17:29
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Nem értem mi köze lenne ehhez a fizikának
2021. márc. 19. 22:58
 12/20 anonim ***** válasza:
Hát az, hogy a kommentelő nem tudja, hogy a valóságnak csak nagyon kis szegletét tanítják a fizika órán.
2021. márc. 20. 04:52
 13/20 A kérdező kommentje:

Igen. Főleg az általános iskolában, de nem várom meg, hogy kifejtsd.

Ha arra gondolsz hogy a világ kizárólag materiális, és minden magyarázható a fizika a szabályaival, én pedig hülyeséget beszélek, mert hiszek abban, hogy egy hangyányi esély is van és így próbálok segíteni.

A valóság pedig az amit te annak, hiszel, és a fizikában a részecskemozgás még mindig nem magyarázható teljes pontossággal. Pl miért viselkednek az elektronok másképp, ha megfigyelik őket? Erre van valóság? Nincs. Mert elvileg lehetetlen. Kár a fizikával jönni. Ha egy elektron ilyenre képes akkor egy gondolat is megjelenhet máshol.

2021. márc. 20. 21:10
 14/20 A kérdező kommentje:
És igen jártam fizika órára.
2021. márc. 20. 21:13
 15/20 A kérdező kommentje:

Attól, hogy a kérdés a vallás témakörben van, még nem fogja elindítani a meddő vallási illetve nem vallási vitát. Mivel nincs ilyen tartama.

Innentől pedig nem szeretném követni.

2021. márc. 20. 21:16
 16/20 anonim ***** válasza:
2,4,8 és 12 vagyok. Fú, itt valami nagy félreértés van! Én a 12-est a 11-re reagálva írtam, nem a kérdezőnek címeztem!
2021. márc. 21. 19:45
 17/20 A kérdező kommentje:
Bocsi.
2021. márc. 21. 19:58
 18/20 anonim ***** válasza:
Ne kérj bocsánatot, visszaolvasva tényleg félreérthető volt! Hogy van anyukád?
2021. márc. 21. 21:21
 19/20 A kérdező kommentje:
Sajnos a helyzet változatlan. Rosszabb se lett. Bármi lehet. Várakozás van. Köszönöm, hogy kérdezed
2021. márc. 21. 22:45
 20/20 anonim ***** válasza:
Az jó hír, hogy rosszabb nem lett, előző vagyok. Csináld tovább a gondolat átvitelt! Ami közben eszembe jutott, hogy mást is megkérhetsz a családból aki ilyen beállítottságú, hogy csatlakozzon hozzád. Ilyenkor nem kétszereződik, hanem hatványozódik az ereje. Közben édesanyádat képzeld egészségesnek, vidámnak. Sose azt lásd magad előtt, ahogy ott fekszik.
2021. márc. 22. 08:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!