Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Létezik olyan olvasási terv,...

Létezik olyan olvasási terv, ami magát Istent mutatja be?

Figyelt kérdés
2021. márc. 17. 07:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

Tudok ajánlani egy jobbat az olvasási tervnél. Személyes bibliatanulmányozás (lecke) Jézusról, a megtestesült Istenről, mondjuk velem, de ajánlhatok nálam a Bibliát jobban ismerő testvéreket is.

Mivel Jézus azt mondta, hogy "Aki engem lát, látja az Atyát", ezért ha Jézust megismered, akkor magát Istent is megismered.

Azért nem írom ide a lecke Jézusról szóló konkrét bibliaidézeteit, mert szeretnénk ezt egy párbeszéd keretében megvitatni, hogy mit olvasol ki az idézetekből, segíteni, nem pedig egyedül hagyni téged a Bibliával, hogy próbáld magadtól megérteni.

üdv Stefán

2021. márc. 17. 18:46
 12/15 KZitus ***** válasza:
0%

Szia

Íme tanácsok, módszerek hogyan olvashatod a Bibliát akár téma szerint is:

[link]

2021. márc. 17. 19:26
 13/15 uyscuti ***** válasza:
Valójában a teljes Bibliát el lehetne olvasni úgy , hogy közben EGY konkrét kérdésen keresztül elemzed azt , amit olvasol/olvastál. A kérdés: mit tanít az éppen olvasott rész Istenről?
2021. márc. 17. 19:37
 14/15 A kérdező kommentje:

Látom, tényleg csak én ismerem a youversion tanulmányozó Biblia terveit. :(

Tényleg senki sem érti a kérdést? Sosem próbáltátok még ki ezeket?

2021. márc. 18. 15:56
 15/15 anonim ***** válasza:
A kérdésben nem szerepel semmiféle "youversion" terv, de lehet én vagyok vak. Ha pedig van eleve ilyened, bármi legyen is ez, akkor minek a kérdés? Valami bújtatott reklám?
2021. márc. 18. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!