Sok vallásos ember miért hiszi azt hogy az állatok érzéketlen ösztönlények?
Meg a másik állítás, hogy csak parancsot tud betanulni, én ez a gyári munkáson látom csak nem a legtöbb állatfajon..
Alapvetően egy állat is lehet szomorú vagy boldog.
Bár mondjuk volt egy haverom aki nem hitte el hogy ennyi féle állat létezik mikor bevittem egy átlagos helyi állatkertbe..
Bár ez az érzéketlen ösztönlény elég sok emberre igaz ha ez a mérvadó..
#2 minden allat jo volt
ember hozta a bunt a vilagba ezert lettek ragadozok, jelent meg a rossz a bun minden masban az egesz vilagban
#4 hova repult el?
gyumolcsot is ettek, novenyeket
meg tejet ittak, mezet stb.
a bunnel jott a halal a vilagba
ha erre gondoltal repules alatt
"én ez a gyári munkáson látom csak nem a legtöbb állatfajon.."
"Bár ez az érzéketlen ösztönlény elég sok emberre igaz ha ez a mérvadó.."
És te ezeket honnan veszed? Vallásos ugyan nem vagyok,de ezt az általánosító,embergyűlölő szöveget már kezdem marhára unni.
Ennyi begyepesedett agyú, középkori felfogású "vallásos" embert... És igen, kérdező, sok állat sokkal különb mint az emberek többsége.
#6 miért, nics meg az ok "embergyűlölőnek" lenni? Miért, tán te imádod, isteníted a buta, bugyuta, tróger, trágár szavú és mocskos lelkű embereket? Mert én nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!