Mire jó a cölibátus és az önkielégítés tiltása?
"ha nem lennél ennyire szex központú ösztönlény"
Na, EZ a buta előítélet!
Valóban vannak más bűnök... DE:
1: azokat könnyebb elkerülni! Mivel a szex NEM bűn, hanem természetes, ezért azt igen nehéz elkerülni.
2: a többi bűnt valahogy lazábban kezeli az egyház. Valahogy a gyónásokon sem érdekel annyira senkit, és gyilkosságért vagy nemi erőszakért még senkit sem átkoztak ki.
Egyáltalán nem kezeli lazábban, sőt... Talán ebben több tapasztalatom van, mint neked.
Egyébként önkielégítés miatt se átkoztak még ki senkit.
Én is kipróbáltam a sátánizmust, de nekem sem változott semmi. Nem lettem tőle fejlettebb, jobb ember is csak annyira, amennyire amúgy is az lettem volna. Ezek gyakorlatok barátom, ha neked nem használ semmit, ne gyakorolj. Én szeretek maszturbálás nélkül élni. Sokkal több potenciál és energia van bennem. Még ha szexelek is, direkt nem élvezek el. Most ez gyakorlom, lehet egy év múlva mást.
Az átlagnak ez tényleg csak extra frusztráció, de nem is az átlag ember szenteli az életét az istenszolgálatra.
17-es!
Mióta élsz maszturbálás nélkül? Mennyire esik nehezedre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!