Milyen lelkész az ilyen?
Figyelt kérdés
Aki azt állítja minden Pásztor hamis, csak ő az igaz. Gyalázza a Katolikusokat, aki nem ért vele egyet elhordja minden démonikusnak, csak az ő gondolata az igaz ha másképp látod Sátántól valónak mondja, ha nem engedsz neki pokolba jutsz ezzel fenyeget.2021. márc. 12. 08:09
11/19 anonim válasza:
Hiába kérdezitek a nevét, személyi jog sértése lenne megadni, bár privátba.... xd
12/19 anonim válasza:
Azért nem a vallás kategóriába írja, mert itt már mindenki ismeri.
Van 3-4 témája, azokat váltogatja, kicsit más szavakkal, de azonnal felismerhető.
13/19 anonim válasza:
Az emberek kategóriában is mindenki ismeri már. Pontosan felismerhető a stílusa, és garantált hogy mindenkinek mennek az obszcén privátok.
Nem értem hogy az ilyenek miért nem kapnak örökös tiltást.
14/19 anonim válasza:
"Nem értem hogy az ilyenek miért nem kapnak örökös tiltást."
Majd ha biometrikus azonositás kell az internet használatához, akkor gyérülni fognak kicsit az ilyen félkegyelműek is.
16/19 anonim válasza:
Igen, ő az.
Korábban belinkeltem tőle pár "kedves" privátot de töröltette.
18/19 anonim válasza:
XDXdXDd
Debil?
Balga?
Buta?
Hülye?
Istenkáromló?
19/19 anonim válasza:
A Satan szolgája. Ezt magyarul megmondtam, ami a szívemet az a számon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!