A kereszténység meg a homoszexualitás igazából megférnek egymás mellett?
Ebben azt írják, meg hogy félrefordítások igazából a melegekről szóló részek.
Én nem vagyok meleg csak fura nekem hogy a Biblia támogatja a meleg kapcsolatokat.
Egész életemben vallásosnak neveltek, igazi ministráns gyerek voltam.
Biszexként soha nem tapasztaltam volna azt hogy Isten szerint bűn lenne. Állhat bàrki előtted és prédikálhat össze vissza. A vallás mélyen csak az amit te érzel. Nem mondhatja meg egy ember se hogy neked azért mert egy másik férfit szeretsz pokolra kerülsz. Majd kettesbe Istennel megbeszélem, hogy rossz lennék e ezért. Ne kövess vakon senkit, olvass utánna mindennek, több Isten felfogásnak, más vallásoknak. 21/f
Az Öt Kenyér Katolikus Közösség története:
"
Magunkról:
Leánykori név: Öt Kenyér Katolikus Baráti Kör
Anyja neve: Bíborpalást Katolikus Homoszexuális Közösség
Az Öt Kenyér Keresztény Közösséget 1996 augusztusában katolikus hívők alapították...
A közösség neve eredetileg Öt Kenyér Katolikus Baráti Kör volt. Az egész úgy indult, hogy 1996 nyarán néhányunkban feltámadt az igény, hogy keresztény hitünket közösen éljük meg, és ott folytassuk, ahol a Bíborpalást egy évvel korábban abbahagyta. Hetente egyszer összejöttünk; a program bibliaolvasás, szabad ima, teológiai kiselőadás, alkalmanként szentmise volt.
"
Lehet, hogy a Szájer Józsi is idejárt?
"Lehet, hogy a Szájer Józsi is idejárt?"
Nem, Szájer vérbeli fideszes protestáns, mint pl Németh Sándor. Ő meleg orgiákra járt, itt pedig Bibliát olvastak és imádkoztak, mint idézted is.
Kedves 15, van különbség hogy szeretetet érzel egy ember iránt, az egyik legfontosabb dolgot, vagy pénzért szexelsz a kamera előtt. Szerintem erre is neked kell megtalálnod a választ.
12 es voltam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!