Más vallásban is van olyan, hogy valakit meg száll a Gonosz és ördögűzést kell végrehajtani?
Figyelt kérdés
2021. márc. 5. 10:46
1/6 anonim válasza:
Az iszlám vallásban gonosz dzsinn száll meg valakit és ki kell űzni pont mint a keresztény vallásban a démonokat, az ortodox judaizmusban pedig dybbuk száll meg. A kínai népi vallásban is jelen a gonosz megszálló szellem koncepciója.
2/6 A kérdező kommentje:
Első, értem. Köszi!
2021. márc. 5. 12:16
3/6 anonim válasza:
1es de az iszlám is zsidó vallásból szakadt ki.
De kedves kérdező, ha más vallási családban nézel szét akkor is a válasz hogy igen. Ilyen pl az indián vallás, a voodoo stb
4/6 anonim válasza:
Indián vallás az amerikai őslakos vallására értettem.
5/6 A kérdező kommentje:
#5, Igen, gondoltam, hogy arra értetted, köszönöm a választ! :)
2021. márc. 5. 16:03
6/6 anonim válasza:
Nincs olyan ember ma a földön, aki erre képes lenne. Az apostolok halála után megszűntek a különböző ajándékok.
Ma csak az egyik démon tud ártani a másik démonnak, de leginkább az embernek!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!