Valaki aki sátánista?
Figyelt kérdés
Tudnék kérdezni róla vagy letudjátok írni ide a tapasztalaitokat?2021. febr. 28. 11:49
1/6 anonim válasza:
Ha van sátan, akkor kell legyen Isten is. Ha valaki hisz ezekben, miért állna a vesztes oldalra?
2/6 A kérdező kommentje:
A sátán oldala nem a vesztes oldal, én azt nem mondtam hogy nem létezik isten! Nyilván ha van sátán akkor van isten is!
2021. febr. 28. 13:37
3/6 anonim válasza:
1es ne zaklasd, szabad vallás gyakorlás van még mind a kettő 2 mese könyvböl id van😂🤣
4/6 anonim válasza:
LaVey félét ismerem, az meg úgymond tilt bármi féle ölést, állatot is csak akkor ölheted le ha meg akarod enni, embert is kb csak önvédelemből, bár az csak gúnyból sátánizmus, gyakorlatilag ateisták csinálták kvázi az amerikai alaptörvényeket figyelembevéve.
5/6 anonim válasza:
4es laveyi mondjuk 1 metafora életmód. De szerintem napjainkba az egyik legnormálisabb tanokkal van ellátva, ami az újkori alapitásnak tudható be.
6/6 anonim válasza:
Hát igen kár is démonizálni, úgy tudom még autistákat is támogatja, persze itt a bigottak jöhetnek hogy démoni megszállás meg ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!