Keresztények ti hogyan segítetek másokon?
Figyelt kérdés
Mert én sehogy, és változtatni kéne.2021. febr. 28. 00:26
1/6 anonim válasza:
Mivel tudnál segíteni? Kin akarsz segíteni és miért?
2/6 molnarmarcell21 válasza:
Bár másik valláshoz tartozom, de remélem elfogadod a válaszom így is :)
Elsősorban adakozom segélyszervezeteknek, néha utcai koldusoknak, ha van nálam készpénz.
Szeretnék majd önkénteskedni is heti néhány órát majd a lakókörnyékemen, ha lesz időm és energiám.
3/6 anonim válasza:
Bevásárlással, látogatásokkal, vendég szeretettel. Felesleges ruháimat, szétosztom a rászorultaknak. Anyagilag nem igazán támogatok senkit, inkább megkérdezem mit szeretne enni, inni, és megvásárlom. Így nem alkoholra, vagy dohányzásra költi, hanem valódi létfenntartásra.
4/6 anonim válasza:
Nem köveztem meg még senkit össze vissza kufircolásért, szóval alaphangon a népesség kb felét megmentettem a kövezéstől.
5/6 anonim válasza:
A környezetedben néha keresd az emberek nehézségeit. Hidd el hamar fogsz találni olyat amiben tudsz segiteni.
6/6 anonim válasza:
Egy, én nem dolgozom, így nem csinálok senkinek kárt, mert ügyetlen vagyok. Kettő, ki sem megyek az utcára, így nem kell félniük az embereknek attól, hogy tőlem kapják el a COVID-ot. Ez szerintem óriási segítség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!