Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hívők mennyi időt szántok...

Hívők mennyi időt szántok naponta Istenre? Én reggel 10 percet este szinten annyit. Elmondom az imát és kész. Hétvégén pedig misere megyek

Figyelt kérdés
2021. febr. 22. 15:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Igazából régen rossz az, ha neked "szánni" kell az időt erre.

Az életed része kellene hogy legyen, amikor rá gondolsz: jóban - és rosszban is.

Nem csak akkor, amikor kérsz tőle valamit, vagy panaszkodsz neki, vagy éppen utálod valamiért - hanem mindig, amikor szóba jöhet.

2021. febr. 23. 01:37
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Jól írod utolsó!
2021. febr. 23. 02:38
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

kicsit gyanús ez a kérdés

"elmondom az imát és kész"

2021. febr. 23. 05:01
 14/21 anonim ***** válasza:

A világegyetem Alkotójának, a Mindenható Istennek a neve, melyet saját magának adott, hogy megkülönböztesse őt az ál istenektől, JEHOVA melynek jelentése, Ő idézi elő, hogy legyen!

Nézd meg a katolikus pap reverendáját, református templom ormát, hogy ott van Isten neve JHVH rövidített formában.

A Bibliában amit olvasol, abban is benne van Isten Jehova neve. És Zitus nem jehovista hanem Jehova tanúja!

Mert azt teszi amit Jézus tenne ha a földön élne! Megszentelné és megismertetné égi Atyja nevét mindenkivel.

Mi atyánk, aki vagy az egekben, szenteltessék meg a te neved ....

Gondolkozz el ezen!

2021. febr. 23. 11:06
 15/21 KZitus ***** válasza:
100%

"Néha azért foglalkozott a mulandó földi emberekkel is." - de mit tette a "földi emberekkel"? nem azt amivel Isten megbízta? Etettet, gyógyította, feltámasztotta őket....ez szerinted nem "Istennel való foglalkozás"?

Ezt Krisztus így fogalmazta meg: „Az én eledelem az, hogy cselekedjem annak akaratát, aki küldött engem, és elvégezzem a munkáját” János 4:34.

2021. febr. 23. 12:15
 16/21 KZitus ***** válasza:
100%
...egyébként amióta viselem drága Teremtőm nevét, minden erőmmel törekszem alkalmazni az életem minden területén azt amit Krisztus mondott a János 4:34 versében. :-) Bár csak mindenki meg megismerné mennyi örömmel, elégedettséggel, és békével jár ez az életforma :-)
2021. febr. 23. 12:32
 17/21 anonim ***** válasza:

Neked, Zitus.

Neked tényleg hasznos, mert így is sok probléma van veled, de e nélkül biztos több lenne.

Másnak meg nem olyan hasznos, sőt: KÁROS is lehet.

Ezt meg te értsd meg, és hagyd békén az illetőt.

Te is, meg az egyházad is.

2021. febr. 23. 12:56
 18/21 anonim ***** válasza:
67%

Itt ugye, bárki bármikor válaszolhat, amit szeretne. Ez az oldal ezért van létrehozva.

Senki nem fogja tudni, személy szerint melyik a kérdésed?

Az, hogy neked nem hasznos, pontozhatod. Ettől még lehet, más válaszadók értékelik, mint ahogy én is K.Zitus válaszát amit kizárólag a Szent Írásból ad tiszta szívvel.

2021. febr. 23. 13:12
 19/21 anonim ***** válasza:

"kizárólag a Szent Írásból"

Mármint: kizárólag az Őrtoronyból.

Csak legyünk pontosak.

2021. febr. 23. 14:02
 20/21 anonim ***** válasza:
Egyetértek a 18.-kal. Vallásszabadság van. És szólásszabadság.
2021. febr. 23. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!