Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A mennyből születnek le a...

A mennyből születnek le a Földre lelkek?

Figyelt kérdés
Amikor meghal egy ember akkor a leleke lehet a mennyből újra a Földre születik? És vannak még más világok is a Földön meg Mennyen kívül amit Isten teremtett?

2021. febr. 18. 21:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
90%
Ez a golygó egy harmadik dimenziós síkon van és nem.világ, csak egy bolygó. A menny sem.világ, hanem az egység, a végső és kezdő abszolút állapot. Ezen kívül rengeteg világ van. Szerinted primitívebb és fejlettebb lények hol fejlődnek?
2021. febr. 19. 12:32
 12/15 anonim ***** válasza:
Kár erőlködnöd, kedves kérdező, a kereszténységben nincs reinkarnáció.
2021. febr. 19. 18:06
 13/15 anonim ***** válasza:

A kérdés kapcsán két újabb kérdés merül fel, amit a válaszadáshoz feltétlen szükséges megválaszolni.

1. Mi az a "menny"?

2. Mi az a "lélek"?

2021. febr. 20. 00:54
 14/15 anonim ***** válasza:

Talán megtehetem, hogy egy személyes levélként kapott irást ide másolok, valaki ezt írta nekem itt a Gyikon. :

"Gyermekként azt álmodtam egyszer, hogy nem akartam leszületni a Földre, de Anyáméknak segítség kellett, és engem találtak alkalmasnak. Nem tudom hogy ez sima álom volt-e, vagy valami más."

2021. febr. 20. 04:04
 15/15 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Reinkaráció, egy korábban meghalt ember lelkének visszakölözése egy másik emberi testbe... nem létezik! Ez abszurd! Logikátlan és értelmetlen.

Populáció, népesség növekedés van kezdettől fogva! minden ember egy új teremtés. Nem létezik olyan, hogy alapból van egy emberi lélekszám, akik körbe-körbe járnak leszületve, meghalva aztám megint ismét újra leszületve, aztán megint újra és újra! Ez butaság! logikátlan és ésszerűtlen. Akkor lenne talán valóság alapja, ha mindenki echte directbe spontán emlékezne az előző élrtére! Akkor volna miből tanúlni! Ám nincs és nem létezik ilyen.

Hipnózissal próbálják bizonyítani, de sajnos ez a módszer és kezelés úgy kezdődik, hogy üresítse meg az elméjét, menjen vissza születése előtti időre! Na már most ha az elme megüresedik, akkor oda belefér bárki és bármi akár egy démon vagy egy rég elhunyt eseményei élményei és átélései. Ez nem bizonyíték a reinkarnációra! Sima szimpla álomban is előfordulnak ilyen és ehhez hasonló élmények, álmok, vizuális átélések stb. Ez nem a reinkarnáció bizonyítéka!

A meghalt ember lelke várakozó állapotba és helyre kerül! Vágyakozva várják az ígéret beteljesedését.

2021. febr. 23. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!