Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Milyen Pásztor az ilyen?

Milyen Pásztor az ilyen?

Figyelt kérdés
Jártam 2019-Ben egy gyülibe, senki se szólhatott csak a Pásztor ha valaki másképp látta az igét akkor az a Satantol van, csak az az igaz amit ő mond mert ő a felkent , ha másképp látta valaki mindjárt ki kozositette es le is tiltotta facebokon
2021. febr. 18. 20:09
 1/7 anonim ***** válasza:
94%
Valami megbolondult Pásztor lehet. Én nem tudom, egy Pásztor hogy engedheti meg magának, hogy így viselkedjen.☹️
2021. febr. 18. 20:16
 2/7 anonim ***** válasza:
94%
Ontelt, narcisztikus, diktatorikus.
2021. febr. 18. 20:22
 3/7 anonim ***** válasza:
89%
Lehet, hogy "legeltető".
2021. febr. 18. 20:37
 4/7 anonim ***** válasza:
61%
Birkapásztor. Végülis a keresztények hasonlítják magukat állandóan a bárányokhoz szóval nem értem mire fel a csodálkozás.
2021. febr. 18. 20:53
 5/7 anonim ***** válasza:
83%

"es le is tiltotta facebokon"

Hát ez szörnyű, akit fészbukon letiltanak, arra a biztos kárhozat vár.

2021. febr. 18. 23:31
 6/7 anonim ***** válasza:
41%

Szelhamos. Vigyaz az ilyen "gyulis" "pasztorokkal" meg a kisegyhazakkal, mert nekik semmi kepesitesuk sincs arra, hogy az iget hirdessek vagy a Bibliarol beszeljenek. Azt mond magarol is meg a hitrol is, amit kar.

Menj el egy normalis egyhazba, reformatus, katolikus, evangelikus - nekik egyetemi vegzettseguk van, es van fonokuk, ha valami gond lenne, tudsz kinel panaszt tenni.

2021. febr. 19. 11:10
 7/7 anonim ***** válasza:
60%
Ezt nem pásztornak, hanem mérges kisgyereknek hívják.
2021. febr. 19. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!