Hol is hallottuk, hogy a halál lesz az utolsó ellenség, amit le kell győznünk ? Hol tartunk ez ügyben ?
Az ezer éves messiási uralom után, akik elbuknak az utolsó próbán is.
Ez ügyben ott tartunk, hogy a messiási királyság, még nem jött létre a Földön. Csak az égben alakult meg, mikor Sátánt a haverjaival kivágták onnan. Jelenleg arra a próféciára várunk, hogy kikiáltsák a világméretű békét és biztonságot az emberi uralmak. Eltörlik, betiltják a vallásokat, és végül Isten népére támadnak.
Majd ezután kezdődik a Messiási királyság a Földön is.
Még nem állunk túl jól, de próbálkozunk:
3/ „Mikor láttál utoljára olyan embert aki nem halt meg?”
Folyton olyan embereket látok akik még nem haltak meg. Éppen ma találkoztam egy emberrel egy élelmiszer áruházban, aki azt állította magáról hogy hamarosan 99 éves lesz. Jól érzi magát, csak a lábaira panaszkodott.
„Szerinted hol tartunk?”
Hát nem tudom. Lehet még egyszer annyit kell még fejlődnünk mint amennyit fejlődtünk az őskörtól máig és még csak most kezdünk ébredezni az ÉN VAGYOK-ra. De ki tudja, az utóbbi időkben minden nagyon felgyorsult, remélhetőleg saját fejlődésünk is követi majd a teknikát, a tudományt.
Annak ellenére, hogy Pál apostol szerintem vakbuzgó szorgalmában néha átesett a ló másik oldalára, ebben (1 Korinthus 15:26) mégis van valami reményteli igazság. Én hiszem hogy az ember elfogja érni azt a tökéletes lelkiállapotot melyben a halál elkerülhetővé válik. Hasonlóképpen mint Jézus színeváltozása, aki azon alkalommal megbizonyosodott arról, hogy bármi is történik vele ő tovább fog élni. Akkor küldetése sikerének érdekében képes volt vállalni a szenvedést, a gyötrelmes hílált. Az első „csoda” már megtörtént velem az, hogy az vagyok aki vagyok, nem valaki más. Ez minden élő emberrel megtörtént, a következő lépés, vagy nevezzük csodának lehet az, hogy elérjük a tudatnak vagy léleknek azt a színvonalát, melyen végbemehet rajtunk is az, amit az evangélium színeváltozásnak nevez.
„9/ Rajtam ez végbe ment,”
Írnál erről bővebben, pontosan mi is ment végbe rajtad ? Esetleg privát üzenetben, ha nem akarod, hogy valaki beltúrjon. Természetesen kollektív vagy akár egyéni spirituális fejlődésre gondolok nem felületes dolgokra. Előre is köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!