Szerinted rossz útra tértem?
a hitgyüli egy szekta - ebből is látszik....
Normális gyülekezetben nem fenyegetnek be pokolra jutással és hasonlókkal...
Töröld az agyadból a szektát!
Ezt a kerdést hetente felteszed. Te hogy érzed, rossz útra tértél? Ha jobb volt, a hgy-ben, menj vissza, ha kint jobb, maradj kint, ilyen egyszerű.
En 13 évig voltam erős keresztény ebből 2-10 evig hites (2 évig aktív, további 8 évig el-eljártam a férjem kedvéért néha), és egyetlen percig sem bántam, amikor családilag pontot tettünk az egész végére.
Megválaszoltad magadnak a kérdésed:)
Nem szabad hallgatni olyan emberekre,akik félelemkeltéssel akarnak befolyásolni.
Rövid válasz: igen.
Kicsit hosszabb válasz: A Biblia szapulása nem jó befolyásra utal.
nincs a Biblia tele manipulacioval es felelemkeltessel
a gyulekezeted mar lehet hogy tele volt valamelyikkel illetve velhetoen mindkettovel
mi az ami erdekel tehat? Meguntad a felebarataid es a szentiras olvasast?
mi az amit tenni szeretnel akkor? leelni eleted "erkolcsosen" es kesz?
juthatsz pokolra de nem tudhatod ha megsem jutsz oda mit fogsz csinalni?
Én nem fogom megmondani neked, hogy rossz útra tértél-e vagy sem. De azt gondold át, hogy ha károsnak és hazugnak találod a Bibliát, akkor mi értelme van egy finoman szólva is szélsőséges keresztény egyház tagjának lenni?
Lépj ki, és felejtsd el a hitet, vagy maradj és barátkozz meg vele. Vaaagy, amit én tennék... Keress egy másik egyházat, ami jobban megfelel a felfogásodnak.
Már ezredjére csinálod, hogy kijelented a mondókádat (ugyanazt), aztán felébe nyomsz egy kérdést, csak hogy kérdésnek minősüljön.
Minek válaszoljunk rá, holnapután úgyis megint leírod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!