Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintetek jól gondolom ezt...

Szerintetek jól gondolom ezt Istennel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Szerintem az a bizonyíték a keresztény vallás Isten létezésére hogy egyszerűen nem tudjuk kiverni a fejünkből ezt a gondolatot hogy van e vagy nincs?

Már az is elegendő bizonyíték hogy ezen agyalunk szerintem mert érezzük hogy hiányzik valaki és ez pedig Ő jól gondolom ezt?

2021. jan. 31. 15:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

9

Jelenések 1:14 plusz a legtöbb középkori festmény Isten ábrázolása

Illetve az elején volt néhány tudós aki azt állította nem lapos a Föld, őket máglyán elégették ...

2021. febr. 3. 12:45
 12/12 anonim ***** válasza:

"Jelenések 1:14 plusz a legtöbb középkori festmény Isten ábrázolása"

Köszi a választ, végre valaki írt:) A Jelenések 1.14 nem az atyáról ír, hanem a fiúról

"Illetve az elején volt néhány tudós aki azt állította nem lapos a Föld, őket máglyán elégették ..."

Erről hallottam, de ha jól tudom, nem igazán égettek meg tudósokat és nem ezért. A lapos földet nem igazán propagálta a korai egyház sem. De lehet, h tévedek. Van erről valami forrásod?

2021. febr. 3. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!