Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Olyan keresztényektől kérdezem...

Olyan keresztényektől kérdezem akik tudnak angolul! Szerintetek honnan jött ez a csoda ami történt? Tegyük fel, hogy igaz ami történt, és nem csalás.

Figyelt kérdés
[link]
2021. jan. 24. 01:08
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha abból indulunk ki, hogy nem csak egy hazugság akkor nincs rá magyarázat, csoda történt, nem létezik, hogy valakinek csak úgy magától elmúlik a hallás problémája ráadásul pont akkor amikor egy pásztor Jézusról prédikál.
2021. jan. 24. 01:32
 2/9 anonim ***** válasza:
88%

A hangos zajokhoz és a megfázáshoz lehet köze, ha nagyon ki akarjuk zárni a csalást, vagy valamilyen pszichés traumához. Nem vagyok fül-orr-gégész és teljesen hülyeségnek tűnhet, amit írtam. De a csoda még ennél is rosszabb kategória.

És miért pont vele történik csoda és miért nem azzal, aki kéri vagy komolyabb bajban van?

(ja, mert pont egy protestáns színpadi előadáson ébredt fel).

2021. jan. 24. 01:35
 3/9 anonim ***** válasza:

Összeesküvés elmélet: amíg aludt, megtalálták nála a gyógyszerét és adtak neki egy erősebbet, akár adrenalinnal. A műsort meg direkt a hallás gyógyulására építették fel.

Durvább verzió: direkt erre a napra gyártották/nevelték a megjelent embert és ő sem tud róla, hogy egy robot/katona.

A csalás esetén az a kérdés, hogy ő akar ebből hasznot, vagy neki fizettek, akit biztos senki nem ismerhet fel.

(mondjuk az is kérdőjel, hogy hogyan jutott fel a színpadra, bár ez a legkisebb kérdőjel, ha csodától őrjöngő tömeg fellökdöste).

Lényeg ami lényeg, ma is sokan megélnek Jézusból.

2021. jan. 24. 01:50
 4/9 anonim ***** válasza:
Lehet helyben megműtötték a fülét, bár ez is kicsit a csoda kategória.
2021. jan. 24. 01:53
 5/9 anonim válasza:
Ilyen esetekben Occam borotvaja elvet tudjuk hasznalni, hogy kideritsuk, mi is tortent. Ez alapjan a valasz: A csavo hazudik.
2021. jan. 24. 09:22
 6/9 A kérdező kommentje:
Értem. Szerintem ez sem lehet a Sátán trükkje. Hiszen, ha a Sátán trükkje lehetett, akkor ez paradoxon! A Sátán azt akarja, hogy mindannyian a pokolra jussunk, de ha csodát művel, akkor a megtérés miatt a mennybe jutunk. Itt valami paradoxon van... Így, hogy vagy "film" az egész, vagy pedig isteni csoda történt.
2021. jan. 24. 10:18
 7/9 anonim ***** válasza:
Hát...vagy a csatát elvesztem, hogy a háborút megnyerhessem esete...
2021. jan. 24. 10:27
 8/9 anonim ***** válasza:
Esetleg lehet placebó-hatás, amennyiben a halláskárosultsága pszichés eredetű volt, vagy valamilyen trauma következménye, akkor meggyógyulhatott attól, hogy elhitte, hogy Jézus tényleg csodát tett.
2021. jan. 24. 10:44
 9/9 anonim ***** válasza:
Lehet a mostani gyerekcipőben járó hullámgenetika hatása. Jézus is a hullámgenetikával gyógyított, az ember és minden élőlény a fény gyermeke. Ebből a megközelítésből kellene gyógyítani, de nem tesszük. A DNS-ünk úgy viselkedik, mint egy rádió antenna. Ezért gondolják, hogy minden élőlényre hatása van a bármilyen rádiófrekvenciának és elektromos áramnak.
2021. jan. 24. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!