Templomok nyitva vannak?
Figyelt kérdés
Misék, ha jól tudom nincsenek. De egyedül be lehet menni napközben imádkozni?2021. jan. 20. 07:45
1/4 anonim válasza:
Nálunk, katolikusoknál misék is vannak most is, de a reformátusoknál most nincs a járványhelyzet alatt (azt nem tudom, hogy attól még nyitva vannak e időnként).
2/4 anonim válasza:
Nem feltétlenül vannak nyitva egész nap, de mise előtt 1 órával, de minimum féllel már nyitva van. Ilyenkor általában csak pár ember lézeng csak, szóval ha egyedül akarsz lenni, akkor ezt ajánlom.
Nekünk katolikusoknál vannak misék, a miserend meg általában fent van az adott templom honlapján vagy a templomnál hirdetőtáblán.
3/4 anonim válasza:
Természetesen vannak misék is és ez idő alatt a templomok is látogathatók. Menj nyugodtan.
Majd biztos jön valaki azzal, hogy de a vírus... Az a helyzet, hogy ő áruházba se menjen, sőt futártól se rendeljen. Mert áruházban sokkal, de sokkal több emberrel találkozik, távolságot se tartják az emberek, a futárokon jellemzően nem látok maszkot se. Pedig rendeltem utóbbi hetekben többször is.
4/4 anonim válasza:
Katolikus misék vannak, lehet menni. Reformátusokhoz nem lehet, ők bezártak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!