Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A Hit Gyülekezetében van szó...

A Hit Gyülekezetében van szó arról a Covid kapcsán, hogy nem baj ha meghalunk, mert közelebb kerülünk Istenhez, stb.?

Figyelt kérdés
Ismerősnek két oda járó ember is mondott hasonlót, ezért gondolom, hogy ott hallották. Jómagam nem vagyok hívő egyébként.
2021. jan. 10. 10:18
 1/8 anonim ***** válasza:
32%
Ha Hit gyülekezetes hal meg, az valóban nem baj
2021. jan. 10. 10:32
 2/8 anonim ***** válasza:
86%
Bármit el tudok képzelni arról a szektáról.
2021. jan. 10. 11:44
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2021. jan. 27. 19:05
 4/8 anonim ***** válasza:
A reakcióm trágár szavakon felüli.
2021. febr. 1. 14:29
 5/8 anonim ***** válasza:
56%
A Hit Gyülekezetének célja, hogy Istenre és Jézusra hivatkozva, hosszú kínok között szenvedj.
2021. febr. 2. 05:17
 6/8 anonim ***** válasza:
Élő példa hogy terjed a hülyeség: Egy ismerősnek két oda járó ember mondott hasonlót...,szóval na...,emberek ne már. Tipikus példája még a gyűlölet keltésnek is,ez amolyan : gyűlölködőjünk már valamin aztán találjunk ki valami hülyeséget amin elindulhat,
2021. febr. 2. 15:16
 7/8 A kérdező kommentje:
Csak az volt a kérdés, hogy ott mondanak-e ilyen hülyeségeket, nem az, hogy igaz-e. Mint írtam, én még hívő sem vagyok.
2021. febr. 2. 16:30
 8/8 anonim ***** válasza:
Hülyeség az egész
2021. febr. 2. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!