Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Járjak apámékhoz?

Járjak apámékhoz?

Figyelt kérdés
Aldas, kegyelem , bekesseg veletek keresztény testvéreim! 21 Reformatus vagyok, az lenne a kerdesem hogy mit javasolsz jarjak apumekhoz? Ateisták és nem hivők valaszat nem varom. Szoval apumék elvàltak anyámtól 10 ève..... 11 éves voltam. Anyámmal élek es anyai nagyszüleimmel ök neveltek fel... hivö vagyok.. ha megyek apámékhoz , apam a mostoha anyám meg a az apai mama mindig anyámat meg az anyai mamát szidalmazzák átkozzák! És azert is veszekednek velem hogy minek járok én hit kozossegbe, higyjem az Istent és eljem az eletem. Es ezek miatt nem jarok apumekhoz kb 6 honapja. Mit tegyek?? De azota jobb nem vagyok ideges
2021. jan. 6. 18:46
 1/4 anonim ***** válasza:
64%
akkor megoldottad
2021. jan. 6. 18:53
 2/4 anonim ***** válasza:

"mindig anyámat meg az anyai mamát szidalmazzák átkozzák!"

Hát nem, én nem mennék olyan helyre, ahol anyámat szidják. Ha még "átkozzák" is, akkor azt hiszem a létszemléleti, világnézeti nevelés nem az ő területük. Maradj anyukáddal és éljetek békében. Tanulj, dolgozz, keresd az igazságot, a világ szépségét. Ha úgy érzed, építő számodra a közösség, jól érzed magad a többiekkel, járj oda is. Ezt ajánlom, segítő lesz a világban tájékozódáshoz:

Weöres Sándor, A ​teljesség felé

[link]

2021. jan. 6. 19:04
 3/4 anonim ***** válasza:
77%

Most akkor református vagy, vagy pedig a "hit közösségbe" jársz?

Egyébként ettől függetlenül, ő az apád és nagyszüleid. Mond nekik, hogy előtted ne szidják anyukád, csak mert ők valamiért haragszanak rá.

2021. jan. 6. 19:49
 4/4 anonim ***** válasza:
0%
2021. jan. 6. 20:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!