Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Semmit nem ér az életünk mert...

Semmit nem ér az életünk mert a koporsó fele haladunk?

Figyelt kérdés
Sok hívő, hit gyülis Pásztor azt mondja nem ér semmit a földi létünk mert a koporsó fele haladunk, a mennybe lesz a jó ott lesz örökös öröm. Oké ez igaz, de azeer szerintem ez nem igaz , ér az életünk sok mindenért: gyerekek, család, szülők, szeretteink barátaink,, akiket szeretünk !
2021. jan. 1. 18:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
77%

"Isten teremtette de ez az Ördög világa, nem Látod naponta több ezren halnak éhen, gyerekeket rabolnak el, háborúk vannak!"

Az embereknek nem kötelező a démonok egymáson taposását lemásolnia és követnie. Lehetne követni az evangéliumot is, a kegyelem rendjét.

2021. jan. 1. 21:45
 12/18 anonim ***** válasza:
70%

Már indokoltam korábban, nem értem mi a bajod, mit kell kötekedni. Olvass vissza is talán...

2021. jan. 1. 21:53
 13/18 anonim ***** válasza:
0%

Nehogy már még te várd el tőlem, hogy visszakeressem, melyik jehovás kisregényt írtad te.

2021. jan. 1. 22:18
 14/18 anonim ***** válasza:

"Az embereknek nem kötelező a démonok egymáson taposását lemásolnia és követnie. Lehetne követni az evangéliumot is, a kegyelem rendjét."

Nyilván nem is azokkal van baj, akik követik...

2021. jan. 1. 22:19
 15/18 anonim ***** válasza:
76%

Mivel soha életemben nem voltam jehovás, így egyiket se...

Na viszlát.

2021. jan. 1. 22:31
 16/18 anonim ***** válasza:
8%
Hit gyülis vagyok 20 éve, egyetlen pásztortól sem hallottam ilyesmit. Mindenesetre jó mulatság a rosszindulatú emberek fantáziáját olvasgatni. Felér egy kabaréval.
2021. jan. 2. 10:54
 17/18 anonim ***** válasza:
22%
A mennyhez képest valóban, de önmagához képest egy lenyűgöző csoda az élet. A koporsó csak egy pillanat.
2021. jan. 2. 20:56
 18/18 anonim ***** válasza:
2021. jan. 4. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!