Várod az elragadtatást?
Sziasztok! Először is Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!
Fiatal, Református keresztény vagyok. Sokan mondják az AntiKrisztusi korszak hamarosan megjelenik az Új Világ rend, mikor azt a bélyeget felkell venni a chippet hogy csak az vásárolhat aki felveszi.. és Sokan várják már az elragadtatast. Én őszinte leszek Annyira Nem várom pedig a mennyország maga a boldogság, örök élet, de én úgy vagyok vele addig a jó még itt vagyunk szüleinkel, családunkal, feleségunkel/férjünkel, hogy itt vagyunk egymásnak ezen a földön szerintem ez a biztos! Nagyon sok hívő vágyik a mennybe! Én mindig mondom addig a jó míg itt élünk ez a biztos. Te hogy látod? Üdv 23
Éves református
10#
9-es vagyok. Ha annyira ismered a halál utáni életet, kérlek oszd meg velünk tudásod, s cáfold állítasaim.
Elmondhatnád mi történt odaát, hogyan győzödtél meg róla, hogy a valóságot láttad. Miként győződtél meg róla, hogy Isten helyett nem valami más lénnyel találkoztál....
S a harmadik típusú találkozásból,hogyan tértél vissza, lett valami következmény (megtermékenyítés)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!