Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Várod az elragadtatást?

Várod az elragadtatást?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Először is Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!

Fiatal, Református keresztény vagyok. Sokan mondják az AntiKrisztusi korszak hamarosan megjelenik az Új Világ rend, mikor azt a bélyeget felkell venni a chippet hogy csak az vásárolhat aki felveszi.. és Sokan várják már az elragadtatast. Én őszinte leszek Annyira Nem várom pedig a mennyország maga a boldogság, örök élet, de én úgy vagyok vele addig a jó még itt vagyunk szüleinkel, családunkal, feleségunkel/férjünkel, hogy itt vagyunk egymásnak ezen a földön szerintem ez a biztos! Nagyon sok hívő vágyik a mennybe! Én mindig mondom addig a jó míg itt élünk ez a biztos. Te hogy látod? Üdv 23

Éves református

2021. jan. 1. 12:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
79%

10#

9-es vagyok. Ha annyira ismered a halál utáni életet, kérlek oszd meg velünk tudásod, s cáfold állítasaim.

Elmondhatnád mi történt odaát, hogyan győzödtél meg róla, hogy a valóságot láttad. Miként győződtél meg róla, hogy Isten helyett nem valami más lénnyel találkoztál....

S a harmadik típusú találkozásból,hogyan tértél vissza, lett valami következmény (megtermékenyítés)?

2021. ápr. 11. 14:20
 12/13 anonim ***** válasza:
Vannak hallgató fülek, neked nincs olyan "kedves" #9#-es.
2021. máj. 18. 14:07
 13/13 anonim ***** válasza:
Az pedig tény, hogy akiben lakozást vett Jézus, azok vágynak Ő rá és Ő vele lenni és a meghalt szeretteinkkel is együtt lenni. A világ elmúlik és minden ami benne van. Ami örök az Isten az és aki Istenben van és akiben Isten Szelleme lakoozik Jézus által. A tudati létállapotnak nincs vége, mert az örök. Amikor az ember meghal és elhagyja a testét, elöször felsem fogja, hiszen létezik tovább, csak miután meglátja és felismeri saját testét valamint, hogy már nem a "földön jár" és halad ill. mozog. Akkor történik és indul be a folytatás.
2021. máj. 18. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!