Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Melyik gyülekezetbe,egyházhoz...

Melyik gyülekezetbe,egyházhoz tartozol?

Figyelt kérdés
2020. dec. 10. 21:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én pl sose pontozok le senkit azért, mert más gyülekezet tagja. Sőt sokszor akkor se, ha nem értek egyet a véleményével. Hiszen az is csak egy vélemény, ő úgy látja.

Ez bonyolult kérdés és sokaknak nem tetszene a válasz :D

2020. dec. 11. 12:03
 12/13 anonim ***** válasza:
40%

Ateista vagyok, sosem kereszteltek meg semmilyen vallásra.

A szüleimet megkeresztelték csecsemő korukban, ők római katolikusok, de nem gyakorolják a vallást, nem is hisznek, teljesen névleges a dolog. Sem konfirmáció, sem egyházi esküvő sem volt, templomba soha nem jártak, kisgyerekként sem. A testvéremnek és nekem is megadták a lehetőséget, hogy ha majd egyszer tényleg hiszünk egy vallásban, akkor csatlakozhassunk hozzá.

2020. dec. 11. 16:11
 13/13 anonim ***** válasza:
Római katolikus keresztény.Megkereszteltek,elsőáldozó voltam,általános iskolában hittanórára jártam,bérmálkoztam is,hittanos táborokba jártam,később gyülekezetbe is,többször jártam a szentkútnál,régen minden hétvégén templomba jártam,később már csak ünnepnapokon,utána ateista lettem.Mostmár pedig már jó ideje úgy vagyok vele,hogy nem azt mondom hogy nem hiszek Istenben és azt se mondom,hogy hiszek benne,egyszerűen csak nem izgat hogy van-e vagy nincs.
2020. dec. 29. 08:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!