Maszturbálást miért hasonlítsák egyes szektás vallási fanatikusok a bujasághoz mikor maszturbálás egy termeszétes emberi szükséglet?
Jó. Eredménytelen a témaxd
Szerintem mostantól csak az írjon ide aki soha az életébe nem maszturbáltxd
Én ezen rengeteget gondolkodtam már, hiszen a Bibliában erről sehol nem esik konkrét szó.
Az egyetlen viszonylag hasonló említés Onánnál van, aki nem volt hajlandó a feleségébe élvezni, hogy ne foganjon utódja.
Az eredeti héber nyelvű tízparancsolatban is csak annyi van a 6. parancsolatnál, hogy “Ne törj házasságot!”
Azzal, hogy egyedülálló nő vagyok, magányosnak érzem magam, és olykor könnyítek a lelki fájdalmamon, még nem csaltam meg senkit, nem voltam hűtlen senkihez, nem jelenti azt, hogy nem akarok házasságot és gyerekeket.
Ha házasságig nincs szex, akkor is könnyebben megy a nászéjszaka, ha a nő ismeri a testét, mint hogy ott zúduljon rá minden egyszerre.
De ha figyeled mit mond Jézus, már az is házasságtörés, ha bűnös vággyal tekintesz a másikra. Maszturbálni pedig szexuális inger és gerjedelem nélkül azért elég nehéz. Kivéve fiúknál az éjszakai magömlést, amikor tudatosan nem történik ilyen. Ez például nem is számít bűnnek.
Kérdező te ennyire értetlen vagy?
Esetleg amint feláll neked, már vered is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!