Ha én muzulmán vagyok és olvasom a bibliát és a iszlámok szent könyvét, illetve jézust is elfogadom megváltónak akkor hova kerülök?
"2es... ha tanultál volna történelmet akkor tudnád hogy a mohammedánok és a keresztények 1Istent imádnak. Csak ott Allah az Isten kifejezés:("
Ha ismernéd a két vallás istenképét, akkor ezt nem mernéd így kijelenteni. Itt van egy mohamedán hozzászóló, aki rendszeresen bálványimádóknak bélyegzi a keresztényeket a Szentháromság miatt.
15
ilyen kérdést se tenne fel a kérdező ..
17
szerintem kirándulj egyet bárhová ahová tetszik a Közel- keletre , álj ki bármelyik város főterére és ezt mondd fel az ott beszélt nyelven - aztán ha épségben hazajutsz meséld el nekünk a tapasztalataid jó?
"Ha én muzulmán vagyok és olvasom a bibliát..."
Akkor te kivétel vagy mert a muzulmánok szerint a Bibliát át írták (pedig a Korán nem ír ilyet) és csak azért olvassák a Bibliát (ha olvassák), hogy tudjanak vitatkozni a keresztényekkel.
"...és a iszlámok szent könyvét, illetve jézust is elfogadom megváltónak akkor hova kerülök?"
Jézus azt mondta senki nem mehet az Aytához csak ő általa.
A Korán pedig tagadja, hogy Jézus meghalt a kereszten, tagadja, hogy Jézus Isten fia, ráadásul az iszlám vallás szerint a Szentháromság az az Atya, Jézus és Mária. A Korán ellent mond a Bibliának. Nem hihetsz egyszerre mind kettőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!