Megtérés agy mosás?
Figyelt kérdés
Én is hívő vagyok katolikus, de néhány hívő teljesen olyan mintha más világon élne ábrándozik Szerinted van mennyország vagy pokol vagy valami élet a halál után?2020. nov. 30. 19:04
1/7 anonim válasza:
1. Ez attól függ, hogy pontosan milyen vallásról van szó - függ a "térítőtől" és arról is, akit térít.
2. Ja. A vallásos emberek is emberek, nem egyformák. Valaki így értelmezi a vallását, valaki úgy.
3. Szerintem van, de nem töröm rajta sokat a fejem, mert akkor már úgyis mindegy lesz. Akkor legalább szép dolgokat képzelek el.
Nem kérek privátot.
2/7 anonim válasza:
Nincs semmi a halál után. A vallás sima trollkodás, aminek egyre kisebb értelme van. Egyedül a nehézségek elviselésében segíthet, ha azt hiszed, hogy valaki gondoskodik rólad. De ehhez sem kell vallás, mert anélkül is működik.
3/7 anonim válasza:
A megtérés akkor agymosás, ha olyan szektákba hülyítenek be, mint a jehovások, hitgyülisek, mormonok, stb...
4/7 anonim válasza:
hatalmas mátrixban vagyunk ez a vallás csak illúzió
5/7 anonim válasza:
2.
"Egyedül a nehézségek elviselésében segíthet, ha azt hiszed, hogy valaki gondoskodik rólad. De ehhez sem kell vallás, mert anélkül is működik."
Kifejtenéd? Hogy működik? Ki gondoskodik rólad?
A nehézségek elviseléseben segíteni sem kis teljesítmény, pláne ha az ember már felnőtt és érte egy-két igazi csapás.
6/7 anonim válasza:
Ha Istenben hiszel, akkor a Mennyországban is hiszel.
7/7 anonim válasza:
Hívő katolikus vagy, de nem tudod, hogy létezik-e mennyország? Mit értesz azon, hogy hívő vagy? Miben hiszel? A Bibliában, vagy valami másban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!