Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Németh Sándornak van tudatos...

Németh Sándornak van tudatos kapcsolata az "égiekkel"?

Figyelt kérdés

2020. nov. 22. 20:41
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
58%

Jajj megint egz hites huszàr.

Aki a sajat gyulekezetet meglopja, embereket atkoz, hamisan profetàl, sajat maganak ad diplomat a sajat foiskolajan....sorolhatnank....bem.emeljuk már az ègbe.

Na meg a masodik meg harmadik eg...meg a tobbi karizmatikus babona.

Nèmeth $àndor egy tolvaj ,csalò, bem a kárpátok apostola, minden szellemi lény nagymestere.

Moralisan, emberileg egy hulladek.

Pontosan ismerem tizen ève....

2020. nov. 27. 16:52
 12/30 A kérdező kommentje:
#11. Honnan ismered? Rokonod?
2020. nov. 27. 16:54
 13/30 anonim ***** válasza:
57%

Te csak a rokonaidat ismered és rajtuk kívül senkit?

Amúgy Bartus László írt egy nagyon jó leleplező írást Németh Sándor pénzmágusról és bizniszszektájáról. Hosszú éveken át volt ezen szervezet tagja, egészen magas körökben mozgott. Szóval pontos rálátása volt mindenre.

A könyvet nem olyan könnyű beszerezni, mert Németh Sándorék megfenyegettek több jelentős könyváruházat is, s levetették a polcokról az igazságot.

2020. nov. 27. 17:02
 14/30 A kérdező kommentje:
#13. Kitértél. De persze nem kötelező válaszolni.
2020. nov. 27. 17:08
 15/30 anonim ***** válasza:
Mi alól tértem ki? Már régen válaszoltam a kérdésedre (4. hozzászólás enyém), hozzám más kérdést nem intéztél.
2020. nov. 27. 17:11
 16/30 A kérdező kommentje:

#11-től kérdezem, hogy rokona? Azt gondoltam, hogy te a #11. vagy, de már látom, hogy más a pipák száma.

#4. Azt komolyan írtad vagy poénból?

2020. nov. 27. 17:32
 17/30 anonim ***** válasza:
84%
Komolyan írtam. Hiszem, hogy Németh Sándornak semmilyen kapcsolata nincs az égiekkel. A Biblia alapján pedig tudható is. Hiszen nem úgy él, ahogy Krisztus tanítja. Így milyen kapcsolata lenne szerinted? Az ilyeneknek mondja a példabeszédben Jézus, hogy "nem ismerlek".
2020. nov. 27. 17:43
 18/30 A kérdező kommentje:

#17. Fogalmam sincs arról, hogy milyen életet él N. S. Nem ismerem. Csak nemrég meghallgattam pár rövidebb videóját egy videómegosztón.

Te a füvezést írtad - arra kérdeztem, hogy komolyan gondolod-e, hogy füvezik?

2020. nov. 27. 17:48
 19/30 anonim ***** válasza:
77%
Jah hogy szó szerint vett értelemben füvezik-e? Azt nem tudom. De max akkor lennének neki effajta hallucinációi.
2020. nov. 27. 17:50
 20/30 A kérdező kommentje:
Ja értem.
2020. nov. 27. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!