Németh Sándornak van tudatos kapcsolata az "égiekkel"?
Jajj megint egz hites huszàr.
Aki a sajat gyulekezetet meglopja, embereket atkoz, hamisan profetàl, sajat maganak ad diplomat a sajat foiskolajan....sorolhatnank....bem.emeljuk már az ègbe.
Na meg a masodik meg harmadik eg...meg a tobbi karizmatikus babona.
Nèmeth $àndor egy tolvaj ,csalò, bem a kárpátok apostola, minden szellemi lény nagymestere.
Moralisan, emberileg egy hulladek.
Pontosan ismerem tizen ève....
Te csak a rokonaidat ismered és rajtuk kívül senkit?
Amúgy Bartus László írt egy nagyon jó leleplező írást Németh Sándor pénzmágusról és bizniszszektájáról. Hosszú éveken át volt ezen szervezet tagja, egészen magas körökben mozgott. Szóval pontos rálátása volt mindenre.
A könyvet nem olyan könnyű beszerezni, mert Németh Sándorék megfenyegettek több jelentős könyváruházat is, s levetették a polcokról az igazságot.
#11-től kérdezem, hogy rokona? Azt gondoltam, hogy te a #11. vagy, de már látom, hogy más a pipák száma.
#4. Azt komolyan írtad vagy poénból?
#17. Fogalmam sincs arról, hogy milyen életet él N. S. Nem ismerem. Csak nemrég meghallgattam pár rövidebb videóját egy videómegosztón.
Te a füvezést írtad - arra kérdeztem, hogy komolyan gondolod-e, hogy füvezik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!