Milyen vallású vagy?
Figyelt kérdés
1. katolikus
2. református
3. Baptista
4. Evangélikus
5. Adventitsa
6. Jehovista
7. Hit gyüli
? És ezek közül melyiket gondolod szektának ? Én 6, 7 !
2020. nov. 19. 19:59
1/8 anonim válasza:
Ugye tudod, hogy már van szavazás funkciója a gyakorinak?
2/8 anonim válasza:
Mindegyiket szektának gondolom ahol nincsenek önálló gondolatok. De mi a vallásom? Hmm, talán az hogy keresem még amibe hitet találhatok :D... De lehet jelenleg ez már kihalt vallás, vagy nekem fog kelleni kialakitani egyéni hitvilágot és világnézetet.
3/8 anonim válasza:
Szektának azt nevezzük, ami eltér Isten szavának az igazságaitól.
5/8 anonim válasza:
Buddhista miért nincs?
Én egyik valláshoz sem tartozom, csakis saját magamban hiszek.
Szerintem ezek közül a Jehova és a hitgyüli a szekta. Édesapám és a családja hitgyülisek, gyerekkoromban cipeltek oda magukkal. Hogy ott mennyi agymosott ember van... Nagyon durva, meghatározó élmény volt számomra ez a gyülibe járás 😃😂
6/8 anonim válasza:
Református vagyok. A 6-os és a 7-es szekták.
7/8 anonim válasza:
Neked ez a mániád, a Hitgyuli meg a Jehovisták
hányszor teszel még fel "kérdést", hogy ezt elmeséld?
8/8 anonim válasza:
Felekezeten kívüli vagyok.
Egyik se szekta. Azért nem, mert minden tag önként csatlakozott hozzájuk, és mert sokat jelent számukra a gyülekezetük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!