A varázslás alatt a bibliába mit értenek mostanában?
Akkor pedig az ateisták szégyene.
Egy normális ateista nem kötekedik, vallási kérdések miatt sem.
Én paráznaságra tippelek.
Mert más lelkekkel kötöd össze a lelked.
Nem csak boszorkányok vannak. Mágusok meg mindenféle. A mágia azt jelenti, hogy a természet törvényeit manipulálod és a magad javára fordítod. Rituálé segítségével... A dolog több szempontból érdekes.
1. Nem a biblia világba élünk hanem a sátán világában.
2. A bibliában több utalás van hogy a mágia, szoroskapcsolatban áll a gyógyítással ( gyógyszerészettel) és más tudományokkal (pl:asztrológiával)
3. A biblia leszint a mágia megtévesztés. Ez azonban meg ellent mond annak amit fent írtam.
Viszont a mágia tényleg szoros kapcsolatban áll a tudománnyal, illetve annak kell hogy álljon. Egy jó mágiahasználó, ért a tudományokhoz, ugyan is a tudományt akarja kihasználni és manipulálni a maga javára!
A biblia Isten elleni lázadásnak véli a mágiát. Ez azért van mert a Mágus úgy gondolkodik mint Lucifer. ( egyébként a tudomány is mily meglepő) Elérni az isteni szintet, befolyásolni a természetet, tudományt, elérni az isteni szintet és a bibliát elhagyva örökké élni.
És talán ezért hazugság a mágia, mint írtam, hogy a biblia hazugságnak írja le. És igen azért hazugság a mágia, megtévesztés a mágia. Mert csak a bibliával nyerhető el az örökélet.
Na igen.
Csak a Biblia írói úgy gondolták, hogy a mágia működik. Ezért tiltották.
Kérdező: csak hívő vagy ateista létezik, más nincs. Ha a kettő között vagy, akkor kételkedő vagy, de akkor is az egyik oldalon állsz: vagy inkább hiszel, vagy inkább nem hiszel.
Nincs más lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!