Vagytok tagjai ateista-keresztény vitacsoportnak Facebookon?
Figyelt kérdés
Érdemes?2020. nov. 17. 00:08
2/9 anonim válasza:
Nem, a Facebook-on csak a messengert használom. Vallási kérdésekben itt szoktam vitázni.
3/9 anonim válasza:
Régebben benne voltam, de annyira színvonaltalan volt az egész mindkét oldalról, hogy inkább kiléptem.
4/9 anonim válasza:
Nem vagyok és nem is leszek. Egyedül ezt az oldalt használom beszélgetésre.
5/9 anonim válasza:
Nem, mert gyanítom, hogy a szélsőségek esnek egymásnak.
Ahogy sokszor itt is.
6/9 anonim válasza:
nem - elvileg el tudok kepzelni kolcsonosen tisztelettudo beszelgetest ebben a temaban a neten, de a gyakorlatban meg nem lattam
7/9 anonim válasza:
Miért csatlakoznék olyan csoporthoz ami szándékosan arra megy,hogy két fél folyamatosan vitázzon egymással?
8/9 anonim válasza:
#7, úgy vélem, a vita egyáltalán nem rossz dolog, sőt, nagyon is hasznos és nem szabadna félni tőle. Csak az a baj, hogy Magyarországon a vitakultúra a béka sejhaja alatt van és értelmetlen fröcsögésbe megy át az egész, főleg, ha a vallás vagy a politika kerül szóba.
9/9 anonim válasza:
8-as
Igen,pont erre gondoltam.Nekem a vallás és politika témában nincs jó tapasztalatom,az esetek többségében már tényleg csak undorító fröcsögés az egész a másik anyázásával,észérvek nélkül.Ha tényleg egy egészséges vita lenne akkor nem lenne gond,de ez már ritka, mint a fehér holló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!