Szerinted a Pokolba kerülök?
Figyelt kérdés
Hívő vagyok, túlzottan is az voltam! De kicsit lazább lettem! Nem érzem magam jól ennyi korlát között teljes lelki beteggé váltam! Isten szerintem nem akarja hogy lelki beteg legyek! Szeretet, tisztelet békességet be tartom a másik iránt! És hogy nem cigizem, nem iszom! De fiatal vagyok azt nem tudom be tartani ha van egy független lány ne fekudjek le vele! Még nem akarok házasságban élni 20 éves vagyok! Dolgozom! Majd ha leszek 26- 27 éves akkor akarok házas lenni!’az meg hogy független vagyok és le fekszek valakivel nem hiszem hogy nagy bűn lenne! És igen jó szeretetben békességben élni de a magán életemet úgy akarom élni ahogy boldog vagyok.... kicsit szórakozni is szoktam bulizni haverokkal bár ez is bűn mert mondja az ige ne szeresd a világot.... de hát élni is kell....2020. nov. 13. 16:12
1/4 anonim válasza:
Én remélem, hogy a pokolba kerülök.
Megmártózok kicsit a Gyehennában - nincs jobb, mint egy forró fürdő - majd olvasom a némely hívők által károsnak minősített Harry Pottert.
Te meg énekelhetsz az angyali kórusban a mennyben, gondolom még le sem lehet ott ülni.
2/4 anonim válasza:
Mitől? Semmit se olvastam ami afelé vinne. Meg ugye tudod hogy a pokol egy állapothalmaz, nem egy hely?
3/4 anonim válasza:
4/4 anonim válasza:
Nem cigizem, nem iszom. Szerintem ezért isten nem haragudna. Nem ártasz vele senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!