Van aki ki lépett a vallásból? Vagy gyüliből?
Figyelt kérdés
Én igen! Túl sok volt az elvárás stb! Úgy gondolom élni kell az életet , szeretteinkel, barátainkkal! A hivok se szentek csak az ő agyukba van ez hogy ők szentek pedig mindenki halandó! És a gyulibe csak le húzzák az embereket!! Én ki leptem mert sokszor még álmodni is rosszat álmodtam! Teljesen be diliztetik az embert! Már az is bűn ha levegőt veszel! Van aki ki lépett? És miért lépett ki? Privibe ird meg erdekelne2020. nov. 11. 18:39
1/5 anonim válasza:
Elvezd az eletet amiv lehet es ne karhoztasd magad mert tonkremész
2/5 anonim válasza:
Minek teszed fel ezt a kérdést, ha már eleve tudod rá a választ?
4/5 anonim válasza:
Hivatalosan nem, de nem járok. Rosszindulatot és irigységet tapasztaltam a személyem és családom ellen.
Sajnos nem olyan közösség, ahol fejlődni lehet, így nincs értelme annak, hogy járjunk.
5/5 anonim válasza:
Amiket mondtak a szüleim azokat meguntam és elegem lett az egészből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!