Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogy lehet jehovás taggá...

Hogy lehet jehovás taggá transzformálódni?

Figyelt kérdés
Sziasztok beszeretnék lépni a jehova szektába ezt hol kell megtennem?

2020. nov. 10. 07:54
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
67%
A legközelebbi királyságterem előljáróival felveszed a kapcsolatot és elmondod mit akarsz.Tárt karokkal fogadnak.
2020. nov. 10. 08:01
 2/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2020. nov. 10. 08:16
 3/23 anonim ***** válasza:

Ha szerinted Ők egy Szekta, akkor miért tennél ilyet?

A kérésedet eleve rosszul fogalmaztad meg. Miért érzem azt hogy gúnyolódsz?

2020. nov. 10. 08:28
 4/23 A kérdező kommentje:
#3 nem gunyolodom
2020. nov. 10. 08:44
 5/23 anonim ***** válasza:
74%
Rendben, akkor bocsánatot kérek. A kérdésem, miért szeretnél egy "szekta" tagja lenni?
2020. nov. 10. 08:52
 6/23 anonim ***** válasza:
63%

Na ez jó kérdés.

Mindenesetre a szekta létnek is vannak előnyei, ha az ember vezetői rangot tölt ott be:

- személyiség kultusz

- pénzkereseti lehetőség

2020. nov. 10. 10:09
 7/23 anonim ***** válasza:
38%

Jehova Tanúnál nincs személyi kultusz, és itt nem hivatás a keresztény élet.

Tehát a keresztény nem ebből kell, hogy megéljen.

A gyülekezetekben a felvigyázóink, olyan emberek, akiknek feleségük, gyermekeik vannak, és kétkezi munkával keresik a kenyerüket. A Közterület fenntartó vállalat munkásaitól kezdve a jogászon, orvoson, tanáron, Birósági dolgozókon Takaritói munkakör betöltésén keresztül, sok háttérrel rendelkező ember megtalálható.

A Tanúk ugyan olyan emberek mint bárki, nállunk is haltak meg sajnos a korona virus miatt emberek, mindenhol a Földön. Többezren vesztették az életüket, tudunk ezekről, mert tájékoztatva vagyunk.

Felhivom a figyelmedet, vannak felvigyázók, akik Pl: Kukás autót vezet, vagy is hajnalban jár házanként a kollégáival a szemetet kiüriteni. Illetve olyan felvigyázók, akik napközben vizvezetéket, gázvezetéket szerelnek, vizóra leolvasók Postások, stb. Ebből élnek, és ninsenek eltartva, csak mert a gyülekezetet felügyelik.

2020. nov. 10. 10:27
 8/23 anonim ***** válasza:
67%

A gyülekezetekben a felvigyázóink, olyan emberek, akiknek feleségük, gyermekeik vannak, és kétkezi munkával keresik a kenyerüket. A Közterület fenntartó vállalat munkásaitól kezdve a jogászon, orvoson, tanáron, Birósági dolgozókon Takaritói munkakör betöltésén keresztül, sok háttérrel rendelkező ember megtalálható.

Hol vannak azok a jogászok,orvosok,tanárok bírósági dolgozók?20 évig tanú voltam,de egy felsőbb végzettségüvel se találkoztam.

Lelki sérültekkel viszont sokkal,sajnos.

2020. nov. 10. 10:36
 9/23 anonim ***** válasza:
0%
(2János 10, 11) . . ., és ne is köszönjetek neki! 11 Mert aki köszön neki, az részes annak gonosz tetteiben.
2020. nov. 10. 10:46
 10/23 anonim ***** válasza:
0%
Több gyülekezetben is ismerős vagyok, és Ismerek ilyen személyeket. Egy betegség alkalmával, magán úton mentem el egy Testvérhez, aki orvosként, rendbe tette az egészségemet, egy centet sem kért. Sőt voltak jogi problémáim, éa támogatást is kaptam ilyen téren. Több testvérről tudom, hogy Mérnöki diplomájuk van, különböző területen.
2020. nov. 10. 10:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!