Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerinted nagy bűnt követtem el?

Szerinted nagy bűnt követtem el?

Figyelt kérdés
Vissza tértem a saját életemhez a megteresböl! Ugyan úgy élek mint régen! Nincs semmi káros szendvedélyem, erkolcsosen élek. De viszont nem érzetem magam jól Hitesnek, folyton a biblia stb!! Tisztelem a másikat, nem bantok senkit de úgy gondolom a magán életem rám tartozik nem a felekezetekre és sokkal boldogabb vagyok nem felek a pokol meg ördög démon ilyen dolgoktól független vagyok ha valaki fuggetlennel szeretkezem nem hiszem hogy olyan nagy bűn lenne valahogy élni is kell. És én így vagyok a boldog nem bántam meg hogy ott hagytam. De attól ugyan így hiszek
2020. nov. 9. 09:37
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
OK.
2020. nov. 9. 09:38
 2/15 anonim ***** válasza:
84%
Nem a megtérésből, hanem az agymosásból tértél vissza!
2020. nov. 9. 09:42
 3/15 anonim ***** válasza:
79%
Nem kovettel el nagy bűnt.
2020. nov. 9. 09:49
 4/15 anonim ***** válasza:
0%
Csak egy kérdés: mi lesz a gyerek sorsa, ha a szexből fogan egy?
2020. nov. 9. 10:19
 5/15 anonim ***** válasza:
38%

"ha valaki fuggetlennel szeretkezem nem hiszem hogy olyan nagy bűn lenne valahogy élni is kell. "

Vajon kinek engedelemeskedsz? Félreértés ne essék, nem értek egyet a Hit gyülekezettel, azonban Isten szava az életed mérvadója. A hit pedig halott cselekedetek nélkül.

Ha paráznaságban élsz, akkor nem a gyülekezet itél el, hanem Isten.

Hiszel? jól teszed, csak hogy:

(Jakab 2:19) 19 Ugye hiszed, hogy egy Isten van? Jól teszed. Csakhogy a démonok is hiszik, és rettegnek.

Vagy is a hit egy dolog, ha nem élsz azzal összhangban, ahogy a Démonok sem, és rettegnek, mert halálra vannak itélve.

Ugyan is a hitük ellenére, nem élnek Isten erkölcsi elvei szerint.

(Héberek 13:4) 4 A házasság legyen mindenki szemében tiszteletre méltó, és a házasélet beszennyezetlen, mert Isten meg fogja ítélni azokat, akik szexuális erkölcstelenséget követnek el vagy házasságtörők.

2020. nov. 9. 11:02
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
MÁGLYÁRA VELE!
2020. nov. 9. 11:14
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Helyesen tettd.Mármint,hogy visszatértél a normális életedhez
2020. nov. 9. 11:35
 8/15 anonim ***** válasza:
40%
Semmi bűnt nem követtél el. Az vagy, akinek teremtve lettél! Ez a lényeg, a többi csak álarc.
2020. nov. 9. 12:06
 9/15 anonim ***** válasza:
84%
Jól tetted
2020. nov. 9. 12:14
 10/15 anonim ***** válasza:
59%
#5 álszent képmutatás ha úgy élsz ahogy isten elvárja akkor csak képmutató lesel és nem a valodi énedet adod
2020. nov. 9. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!