Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Közeli barátaid mennyire...

Közeli barátaid mennyire tudnak az életed eseményeiről?

Figyelt kérdés
Mennyire tudnak róla? Pld lakást nézel, mert vásárolnál, lakást veszel, milyen munkahelyre jelentkezel,mikor mész állásinterjú, gyerek hová felvétezik, doki ügyeid, mikortól jár óvodába a gyerek, mit tanulsz munka mellett vagy egyéb, életkorodnak, élethelyzetednek eseményeiről?
2020. nov. 9. 06:33
 1/9 A kérdező kommentje:
Elnevezést, ezt a barátok csoportba akartam volna írni.
2020. nov. 9. 06:34
 2/9 anonim ***** válasza:
Egy tud, de az is munkatárs, mert nincsenek barátaim.
2020. nov. 9. 06:51
 3/9 A kérdező kommentje:
Miért nincsenek barátaid?
2020. nov. 9. 07:32
 4/9 anonim ***** válasza:
Pénz- és egészségügyről minimálisan számolok be. A többiről, persze a másik fél érdeklődési körének megfelelően eléggé. Pl. van, akit érdekel a munkám, van, akit nem, van, akit érdekel a családom, van, akit nem stb.
2020. nov. 9. 08:17
 5/9 anonim ***** válasza:
Csak olyasmiről számolok be amit mindenki tudhat.Legbelsőbb dolgaimat nem teregetem ki.
2020. nov. 9. 09:25
 6/9 A kérdező kommentje:
Mik a legbelesőbb dolgok, hol a határ?
2020. nov. 9. 09:26
 7/9 anonim ***** válasza:
2# vagyok: munkán kívül nem járok sehova sem.
2020. nov. 9. 18:34
 8/9 anonim ***** válasza:
Mindent tudnak rólam. Ezek félig fontos dolgok, csak a materiális élet ügyei. Ennél milliárdszor fontosabb, lényegesebb dolgok vannak köztünk.
2020. nov. 9. 19:46
 9/9 KZitus ***** válasza:

Szia

Jehova tanúja vagyok. Bár jelenleg csak távkapcsolatban vagyunk egymással, de a gyülekezetünk tagjai egy nagy család, és rengeteg mindent tudunk egymásról, sok mindenben támogatjuk egymást. Szinte nagyjából mindenkiről tudjuk, milyen egészségi állapotban van, milyen nehézségekkel küszködik, kinek mire van szüksége az elviselhetőbb életkörülményeihez. Pl. volt, akinek régi, gombos telefonja volt, annak egy külföldön dolgozó testvérnő vett egy okos telefont, hogy részt vehessen a zoomos gyülekezeteken. nekem személyesen sok mindent haza hoznak, bár eljárok bevásárolni hetente. Viszont amiből nagyobb mennyiség kell, elhozzák. Sajnos tönkretettem a biciklim gumiját szinte rögtön jött a segítség, pedig csak tanácsért telefonáltam...szóval írhatnám még, de eléggé személyes dolgok, de sok közeli barátom van, akik megkönnyítik az életemet, és természetesen én is megteszek nekik bármit, amire képes vagyok...pl. egy újszülöttjével pár napja otthon levő kismamával egy napot töltöttem, azért, hogy pihenhessen. Természetesen étellel is ellátva a családot, és némi házi munkát is elvégezve. Csodálatos napot töltöttünk együtt...

2020. nov. 9. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!