Milyen közösség az adventisák?
Van köztük ilyen is, olyan is. Például van egy Péter nevű hozzászóló, aki elég normális, sok írásával egyet is tudok érteni. De van olyan adventista hozzászóló is, aki inkább tűnik valami tébolyult fanatikusnak és olyan ökörségeket ír, amin hívő és hitetlen egyaránt csak néz, mert nem tudja, hogy az illető mit szívott előtte.
Ami a tanításaikat illető, szerintem nagyon erőltetett a Törvény náluk, a szombatnak túl nagy jelentőséget tulajdonítanak, a Jelenések könyve (és Dániel) esetében pedig pont olyan tévúton járnak, mint az összes többi resztoránus szekta.
Nem tudok rájuk - mint közösségre - rosszat mondani, de én nem voltam közéjük való. Ha elmész hozzájuk, örömmel fognak fogadni, viszont ha csatlakozni akarsz, akkor be kell tartanod a szabályokat. Hasonlóak a Jehova tanúihoz, viszont annyira nem szigorúak, és talán az adventisták nem függnek annyira a Generál konferenciától, mint a Tanúk a Vezető Testülettől.
Üdv, egy volt adventista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!