Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi történt Nèmetországba a...

Mi történt Nèmetországba a templomokkal öt év alatt az alábbiak szerint?

Figyelt kérdés
[link]

2020. nov. 6. 17:27
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Kérlek küldj egy linket,hogy nèzzük meg.
2020. nov. 7. 08:43
 12/23 anonim ***** válasza:

Megnézhetjük, van sok.

[link]

[link]

De nálam ez viszi a pálmát, itt egy királyságteremből keresztény templom lett:

[link]

2020. nov. 7. 08:55
 13/23 A kérdező kommentje:

Ez így van.Gyülölettől fütve vannak ilyen linkek amit belinkeltèl.

De a valóság az alábbi linkek.

[link]

[link]

Eladtak a règieket ujjakat èpitettek.

2020. nov. 7. 10:09
 14/23 anonim ***** válasza:
Elolvastam a cikkeket, nem láttam benne semmi gyűlöletet. Tényeket írtak le. Amúgy templomok esetén miért nem mondod azt, hogy gyűlölettől vezérelve írnak eladásokról? Nem képmutató dolog ez kicsit? Mert például templomokat is építenek, felénk is épült egy jó nagy néhány éve. Most terveznek még egy újat.
2020. nov. 7. 10:22
 15/23 A kérdező kommentje:

14."Tènyeket írtak le"

Abszalut rágalom az író kilète bizonyítsa.

Èn pedig az eredetit linkeken.

2020. nov. 7. 11:12
 16/23 anonim ***** válasza:
Nem, te egy origós cikket linkeltél. Bizonyítsd, hogy igazak a benne leírtak. Ráadásul linkeltél egy másik cikket is, amiben más számok szerepelnek. Most akkor melyik cikkeddel rágalmazol és melyik az igaz?
2020. nov. 7. 11:35
 17/23 anonim ***** válasza:

9-es

Nem ertem, mi ezzel a problema.

Ezeket a templomokat Angliaban akkor epitettek, amikor az emberek nagy resze allandoan templomba jart. Ma ez nincs igy. Ha ket 20 fo lakossagu falu van egymas mellett, mindkettoben egy-egy templom, akkor nem fizetnek papot mindkettobe, ahhoz a 2 emberhez, hanem osszevonjak a ket plebaniakorzetet.

A fiatalok nagy resze pedig a nagy varosokban inkabb katedralisokba jar, nem a plebaniatemplomukba.

Szerinted mit csinaljon az egyhaz a kihasznalatlan epuletekkel, minek tartsa fenn?

2020. nov. 7. 18:22
 18/23 A kérdező kommentje:

Azèrt szerepel a kèt linkben más szám mer 2018-ban 500 templom lett eladva ès lerombolva ès a másik linkben 2020 -ban már 2000 templom volt eladva ès lerombolva.

Na ezèrt van a kèt szám.

Ezt mar egyedül csak te nem èrtetted meg.Nem is fogod meg èrteni,mert nem akarod.

2020. nov. 7. 19:14
 19/23 A kérdező kommentje:
A 16-osnak írtam a 18-ast.
2020. nov. 7. 19:16
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Akkor az 1-es válaszban lévő linkről mit gondolsz? Az is 2018-as és az 500-as számot támasztja alá...
2020. nov. 7. 19:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!