Isten teremtèsi sorrendje,mit teremtett elsőnek,közbeesőnek,utolsónak?
Mózes 1. könyve, 1-2 fejezet.
Jó olvasást.
A Biblia szerint a menny már létezett akkor amikor Isten a világűrt benne az égitestekkel és a Földet megteremtette.
Üdv: Gábor
A Biblia alapján a mi egünk amit a Szentírás levegőégnek nevez lehet a legkisebb egység (ha az egekről beszélünk) a világűr és az univerzum már egy tágabb egység aminek a mi egünk is elkülöníthető része. A legtágabb egység maga a menny lehet. Amely szintén elkülöníthető de a kisebb egységek is kapcsolódnak hozzá.
Ján. 14,2
"Az én Atyámnak házában sok lakóhely van; ha pedig nem volna, megmondtam volna néktek...."
Üdv: Gábor
A főkèrdèst lehe,hogy tèvesen írtam ki mert èn nem gondoltam a világegyetem egèsz vègtelensègèben.
Ènngemet csak a földel kapcsolatos dolgok èrdekelnek,így a föld teremtèsètől,állat,növèny,víz,szellemteremtmènyek Jèzus,angyalok,szeráfok stb.
Tehát a föld ès a mennyei kormányzattal együtt amiről a Biblia ír.Ennek a sorrendjèt szeretnèm tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!