Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ki az Tarcisio Tadeu Spricigio?

Ki az Tarcisio Tadeu Spricigio?

Figyelt kérdés

#Tarcisio
2020. okt. 17. 21:55
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Addig feleltetek èn kellett kinyomozzam.

Egy pedofil pap brazíliában.

2020. okt. 19. 17:51
 12/25 anonim ***** válasza:
83%
Na várj, ha ezt nem tudtad, akkor honnan ugrott be a neve? Vagy megint egy álkérdés volt? Esetleg este az ördög a füledbe súgta?
2020. okt. 19. 19:29
 13/25 A kérdező kommentje:

@12."Honnan ugrott be"

Az ablakon ès a Bing keresőbe szèpen jellemezte a vallásos barátodat.

Mèg mire vagy kíváncsi?

Remèllem nem az inkvizitor előtt vagyok,vagy talán igen?

2020. okt. 19. 20:03
 14/25 A kérdező kommentje:

Cicanacis:Privátban kèred a forrást a Tarcisio Tadeu Spricigiora mert kíváncsi vagy rá.

Ime.

[link]

Vagyunk annyira jóba,hogy a közös oldalon is kèrheted.Külömben te is megtalálod.

2020. okt. 19. 20:20
 15/25 anonim ***** válasza:
83%
Kíváncsi voltam István, hogy ki van a kérdés alatt, aki állítólag a férjét kérdezte meg. Reméltem, hogy nem te, de megint tévedtem veled kapcsolatban. Az Edgár névről írtad ki a kérdést, és nincs férjed, csak megint hazudtál egy jót. Végtelenül sajnállak.
2020. okt. 19. 20:44
 16/25 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit forgatsz őssze/vissza de ha mar így van nem is èrdekel.
2020. okt. 19. 20:49
 17/25 anonim ***** válasza:
83%

Ha egy kérdésre jobban tudod a választ, mint kb bárki más, akkor miért teszed ki a kérdést?

Ez elvileg szembe megy az oldal szabályával.

2020. okt. 19. 21:23
 18/25 A kérdező kommentje:

"Mièrt teszed ki a kèrdèst"

A feleletet 2 napra kaptam meg egyebütt,mert itt csak kötőszködtèl,miután megkaptam tovább kötöszködtèl,na ez megy szembe a szabályzattal.

Mièrt kèrdezgetsz ès nem felelsz,mègis te vagy a kèrdező?Mièrt nem a kèrdès tèmája a dolgod.Na ez megy szembe a szabályzattal.

2020. okt. 19. 22:01
 19/25 anonim ***** válasza:
83%
A kérdés kiírása után 8 perccel válaszoltam, adtam linket, amiben benne volt a válasz. De ha nem tudtad, hogy ki ő, honnan volt a neve? Ugyan áruld már el.
2020. okt. 19. 22:08
 20/25 A kérdező kommentje:

19.A linked nem nyílt ki.

A neve pedig a Coriere de la Sera van,annyit írt hogy èveket kapott nem írta mièrt.Kèsôbb derítette ki,hogy egy pedofil pap volt brazíliában 1700 pedofil kőzül.

Mèg ha kèrdèsed van írd ki fökèrdèsbe,mert ez nem Zoom konferencia,hanem kèrdès ès felelet.

2020. okt. 19. 22:28
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!