Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit gondolsz erről???

Mit gondolsz erről???

Figyelt kérdés
21 éves vagyok, mindig azt mondom éld a saját életed! Légy boldog egy életed van! Csinálj amit akarsz, ha ezzel másnak nem ártassz! Aztán jönnek a vallásosak, és mondják tagadd meg ön magad, légy Krisztusi térj meg! Én azt mondom a vallásos életmód nem mindenkinek jó! Én is hiszek Istenben Mennyei Atyánkban és Egyszülött Fiában Urunk Jezusban! De senki se tudja hogy így van e! Meg akkor jönnek fenyegetik az embert ha nem vallásosan él a Pokolba jut!! Én azt mondom légy jó ember, kedves udvarias tisztelet tudo de eld a saját életed! Nem lehet minden vallási parancsolatot be tartani! Egyszer élsz ki kell használni nem mindenkit tesz boldoggá a vallás. Sőt le lakatolja olyan mint egy börtön mert nem saját akartat teszi az ember!!
2020. okt. 17. 10:33
 1/8 anonim ***** válasza:
53%
Én elmondtam neked,hogy orvosi kezelésre van szükséged. Viccen kívül.
2020. okt. 17. 10:40
 2/8 anonim ***** válasza:
4%

Próbálj már meg különbséget tenni egyház, vallás és hit között :\

A hitedhez nincs szükség vallásra és egyházra.

Az egyházhoz nincs szükséged vallásra és hitre.

A valláshoz nincs szükséged hitre és egyházra.

Isten nincs négy fal közé zárva. Testbe van zárva, a te testedbe.

2020. okt. 17. 10:46
 3/8 anonim ***** válasza:
38%

1.es mondod vallás károsultként? Íronikus!

Kedves kérdező. Szerintem ez a tökéletes álláspont:) ezt vallom én is.

Ha valamelyik állkeresztény vagy fanatista senki akarja mondani hogy hogyan éld küld el a picsába:)

2020. okt. 17. 14:12
 4/8 anonim ***** válasza:

II Péter 2:19-22

Vagy Isten szolgái vagyunk, vagy a bűné. De ha az utóbbit választod, akkor a rossz következményekkel is számolnod kell. És nem a pokolra gondolok.

2020. okt. 17. 15:30
 5/8 anonim ***** válasza:
4es. Kérdező sem drogokra meg ezekre gondolt. Szimplán arra ha valami kis dolgot elkövetsz és pokolal ijeszgetnek a fanatisták akik állitolag Isten ígéit terjesztik. Na igen. Bort isznak és vízet prédikálnak. Ellenkezöleg a kérdezővel aki úgy akarna élni hogy bármely vallás károsult leszólná.
2020. okt. 17. 16:38
 6/8 anonim ***** válasza:

2

"A hitedhez nincs szükség vallásra és egyházra.

Az egyházhoz nincs szükséged vallásra és hitre.

A valláshoz nincs szükséged hitre és egyházra."

az elsovel egyetertek, de egy egyhaznak szuksege van a vallasra es egy vallasnak szuksege van egyhazra

2020. okt. 17. 21:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Vallashoz nem kell egyhaz. Ha szeleskorben elterjedt a vallas akkor egyhazi vezetokre sincs szukseg.
2020. okt. 18. 10:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Te vagy noah3333333333333333?
2020. nov. 3. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!