Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Túlvilágról mit gondolsz?

Túlvilágról mit gondolsz?

Figyelt kérdés
Sziasztok az lenne a kérdésem, sok hívő főleg a gyülisek miért olyan erőszakosak hogy ők már tudják mivan halál után, Krisztus elé állnak, stb, én azt mondom ezt senki se tudja!!! Onann még élő ember nem tért vissza,,, én azt állítom egy életünk van, élni kell Szereteben békességben, majd ki derül halál után!!
2020. okt. 6. 07:11
 1/4 MBbpg ***** válasza:
2020. okt. 6. 07:32
 2/4 A kérdező kommentje:
Ez nem én voltam, új vagyok itt.
2020. okt. 6. 07:38
 3/4 anonim ***** válasza:

Én tudom mi van halál után, és tényleg a jóság elé állunk. Először is szellemként még szembesülünk a szeretteink reakciójával. Bár ez se feltétlen van meg, van amikor egyből tovább megyünk, vagy sok időt mararunk, kinek mi kell. Utána elhagyjuk a fizikai létezést, hazatérünk. Ott általában egy spirituális segítővel szembesülünk főbb tetteinkkel, főleg azokkal amikről még nem vontunk le következtetést. Ez abszembesülés a jósággal. Jézus pedig egy szimbólum a jóságra. Ott végtelen szeretetben vagyunk, így amint szembesülünk, egyből átérezzük a hibákat, látjuk a jobb lehetőségeket, amiket választhattunk volna. Utána szellemi formát veszünk fel, és röviden annyi hogy tervezzük a következő szakaszt a fejlődésünkből.

Aki agresszív, az nem hívő, csak annak hiszi magát. Az emberiség már felfedezte a spirituális hierarchiát, benne a tudást, még is az emberek közel 100%a nem követi a spirituális utat, pedig csak pár napig kéne szörfölni az interneten, hogy rátaláljon. Ez van akit bosszant, de ő se agresszívan tukmálja másokra azt, amire még nem állnak készen.

2020. okt. 6. 09:34
 4/4 anonim ***** válasza:
76%

A halál után nincs semmi. Isten ezt nevezte meg a bűn következményének.

Aki vétkezik, az vissztér oda ahonnan jött. És az ember honnan jött?

A Föld alkotó elemeiből.

az élet ajándék, és aki erre méltatlan, attól megvonja, nincs tovább.

Ellenben mi lenne akkor a büntetés, vagy ha más lenne az, akkor az is irva lenne.

2020. okt. 6. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!