Van itt, aki tudja, hogy mi a phova és bővebben tud erről írni?
Közös barátunk, a Google 162 000-szeresen tudja:
Nekem nem barátom a google.
Azt sem tudom, hogy ki találta ki ezt a "barátod a g" szöveget, de elég agymosottak azok, akik folyton ezt hajtogatják.
Jó, bár nem ez a kérdés Luci.
Amúgy tudom, hogy mi a phova és több keresőmotorral is kerestem már, több nyelven is a témában.
Csak szeretnék valakivel beszélni (írni) is erről.
Úgyhogy nem kell beszólni, bár szerintem amúgy sem kellene.
Kérdésed:
"Van itt, aki tudja, hogy mi a phova"
Kommented [#5]:
"Amúgy tudom, hogy mi a phova"
.
Ilyen gyorsan azért nem illik ellentmondani önmagadnak.
dubitus, ha nem érted a mondatot, vagy szándékosan ki akarod forgatni a szavakat, arról én nem tehetek!
Legyél értelmes. De ha nem megy, akkor legalább ne kötözködj.
El is magyarázhatom: kérdésemmel olyan VALAKIT keresek, AKI tudja, hogy mi a phova! Olvasd újra a kérdést, hátha megérted.
Az "aki" ugyanis élőlényre utal, nem programra!
És még annyival kiegészítem, hogy sehol nem írtam, hogy én nem tudom, hogy mi az! Tehát egyáltalán nem volt ellentmondás.
Az viszont ellentmondás, hogy kifejezetten és tudatosan belefoglaltam a kérdésbe, hogy olyan írjon, aki tudja mi az!!!
Tehát az ellentmondás benned van, csak ki akarod vetíteni az ostobaságodat másra.
Eleve a kérdést sem bírtad felfogni!!! És okoskodsz csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!