Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jézus követői! Nem féltek...

Jézus követői! Nem féltek attól, hogy lesz bizonyíték a földönkívüli életre? Nem túlvilági lények, hanem ufók. Értelmes idegenek. Én félek.

Figyelt kérdés

Bár én ezt képzelem: Isten néhány helyre is teremtett értelmes életet, nem csak a Földre.

16 Más juhaim is vannak nékem, a melyek nem ebbõl az akolból valók: azokat is elõ kell hoznom, és hallgatnak majd az én szómra; és lészen egy akol [és] egy pásztor.

Jézus az űrlényekre gondolt?

Mit gondoltok Jézus követői?

2020. okt. 4. 11:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"16 Más juhaim is vannak nékem, a melyek nem ebbõl az akolból valók: azokat is elõ kell hoznom, és hallgatnak majd az én szómra; és lészen egy akol [és] egy pásztor.

Jézus az űrlényekre gondolt?"

Nem, a más akol az más népeket jelent. De nézd meg a hivatkozásokat, azok megválaszolják

10,16 Más juhaim [Ésa. 49,6. Luk. 2,30-32. Eféz. 2,12.13.] is vannak nékem, a melyek nem ebből az akolból valók: azokat is elő kell hoznom, és hallgatnak majd az én szómra; és lészen egy akol és egy pásztor.

Ésaiás

49,6 Így szól: Kevés az, hoggy nékem szolgám légy, a Jákób nemzetséginek megépítésére és Izráel megszabadultjainak visszahozására: sőt a népeknek is [rész 42,6.7.60,3. Luk. 2,30.32.] világosságul adtalak, hogy üdvöm a föld végéig terjedjen!

Lukács

2,30 Mert látták az én szemeim [Zsolt. 98,2.3. Ésa. 52,10. Mát. 1,21.] a te üdvösségedet,

2,31 A melyet készítettél minden népeknek szeme láttára;

Efézus

2,12 Hogy ti, mondom, abban az időben Krisztus nélkül valók voltatok, Izráel társaságától idegenek, és az ígéret szövetségeitől távolvalók, reménységetek nem vala, és Isten nélkül valók voltatok e világon;

"Nem féltek attól, hogy lesz bizonyíték a földönkívüli életre?"

Nem félek. Miért kellene?

2020. okt. 5. 12:42
 12/15 A kérdező kommentje:
Akkor Jézus meghalt egy másik bolygón is? Meghalt a fura űrlényekért is sokszor egyszerre?
2020. okt. 5. 12:46
 13/15 anonim ***** válasza:

"Akkor Jézus meghalt egy másik bolygón is? Meghalt a fura űrlényekért is sokszor egyszerre?"

Igen, kedves kérdező, ezek az igék pont azt jelentik, hogy meghalt "sokszor egyszerre", fura űrlényekért is. Több bolygón is. Van még kérdés?

2020. okt. 5. 14:11
 14/15 anonim ***** válasza:
Jézus biztos nem csinál hobbyból kereszthalált több bolygón. Mit tudunk? Azt, hogy van és létezik a földi életen kívűl egy másik élet forma, ami nem 3D-n alapszik. Az angyali világ is több rétegű. Simán tudnak produkálni bármit, legyen az UFO jelenség, vagy legyen az éppen Mária jelenség. Amit akar az ember és amiben hinni akar, azt teljesíti az engedetlen bukott Angyali részleg. Ilyen egyszerű!
2020. okt. 7. 11:45
 15/15 anonim ***** válasza:
Megetetem Jézussal a Csendes-óceánt amiért átvert.
2020. nov. 14. 01:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!