Jézus követői! Nem féltek attól, hogy lesz bizonyíték a földönkívüli életre? Nem túlvilági lények, hanem ufók. Értelmes idegenek. Én félek.
Bár én ezt képzelem: Isten néhány helyre is teremtett értelmes életet, nem csak a Földre.
16 Más juhaim is vannak nékem, a melyek nem ebbõl az akolból valók: azokat is elõ kell hoznom, és hallgatnak majd az én szómra; és lészen egy akol [és] egy pásztor.
Jézus az űrlényekre gondolt?
Mit gondoltok Jézus követői?
"16 Más juhaim is vannak nékem, a melyek nem ebbõl az akolból valók: azokat is elõ kell hoznom, és hallgatnak majd az én szómra; és lészen egy akol [és] egy pásztor.
Jézus az űrlényekre gondolt?"
Nem, a más akol az más népeket jelent. De nézd meg a hivatkozásokat, azok megválaszolják
10,16 Más juhaim [Ésa. 49,6. Luk. 2,30-32. Eféz. 2,12.13.] is vannak nékem, a melyek nem ebből az akolból valók: azokat is elő kell hoznom, és hallgatnak majd az én szómra; és lészen egy akol és egy pásztor.
Ésaiás
49,6 Így szól: Kevés az, hoggy nékem szolgám légy, a Jákób nemzetséginek megépítésére és Izráel megszabadultjainak visszahozására: sőt a népeknek is [rész 42,6.7.60,3. Luk. 2,30.32.] világosságul adtalak, hogy üdvöm a föld végéig terjedjen!
Lukács
2,30 Mert látták az én szemeim [Zsolt. 98,2.3. Ésa. 52,10. Mát. 1,21.] a te üdvösségedet,
2,31 A melyet készítettél minden népeknek szeme láttára;
Efézus
2,12 Hogy ti, mondom, abban az időben Krisztus nélkül valók voltatok, Izráel társaságától idegenek, és az ígéret szövetségeitől távolvalók, reménységetek nem vala, és Isten nélkül valók voltatok e világon;
"Nem féltek attól, hogy lesz bizonyíték a földönkívüli életre?"
Nem félek. Miért kellene?
"Akkor Jézus meghalt egy másik bolygón is? Meghalt a fura űrlényekért is sokszor egyszerre?"
Igen, kedves kérdező, ezek az igék pont azt jelentik, hogy meghalt "sokszor egyszerre", fura űrlényekért is. Több bolygón is. Van még kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!