Létezik olyan személy, aki a pokolban járt? Különben honnan tudni, hogy hideg vagy meleg van ott?
Figyelt kérdés
Neked milyen lenne a személyes poklod?2020. okt. 2. 23:57
1/3 anonim válasza:
Én olyannak képzelem a Poklot, hogyha valaki odakerülne, akkor nem lenne téridő. De nagyon ki lenne szárazva, és nagyon éhes is lenne. Rovarok másznának rajta, és lávában lenne a gonosz ember, pl. Hitler.
De mivel Lázár és társai "aludtak" ezért Pokol nem létezik, mert Isten szereti az életet, de nem akarja elpusztítani, vagy szenvedést adni nekünk.
2/3 anonim válasza:
Mivel Isten mindenható, a Pokol legforróbb bugyrába is tud farkasüvöltő hideget teremzeni.
Következmény: Bárki bármit is mond/állít a Pokolról, mindig találsz olyat akinek az hihető.
3/3 anonim válasza:
Én már teremtettem magamnak a pokol legdurvább részét. Nincs ott más csak szenvedés. Inkább fizikai kínzás mint a tömény szenvedés magába. Lényegtelen a hőmérséklet, mindent úgy érzékelsz mintha gyűlölne és azt akarná, hogy szenvedj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!