Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Létezik olyan személy, aki a...

Létezik olyan személy, aki a pokolban járt? Különben honnan tudni, hogy hideg vagy meleg van ott?

Figyelt kérdés
Neked milyen lenne a személyes poklod?

2020. okt. 2. 23:57
 1/3 anonim ***** válasza:
62%

Én olyannak képzelem a Poklot, hogyha valaki odakerülne, akkor nem lenne téridő. De nagyon ki lenne szárazva, és nagyon éhes is lenne. Rovarok másznának rajta, és lávában lenne a gonosz ember, pl. Hitler.

De mivel Lázár és társai "aludtak" ezért Pokol nem létezik, mert Isten szereti az életet, de nem akarja elpusztítani, vagy szenvedést adni nekünk.

2020. okt. 3. 00:17
 2/3 anonim ***** válasza:
71%

Mivel Isten mindenható, a Pokol legforróbb bugyrába is tud farkasüvöltő hideget teremzeni.

Következmény: Bárki bármit is mond/állít a Pokolról, mindig találsz olyat akinek az hihető.

2020. okt. 3. 05:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Én már teremtettem magamnak a pokol legdurvább részét. Nincs ott más csak szenvedés. Inkább fizikai kínzás mint a tömény szenvedés magába. Lényegtelen a hőmérséklet, mindent úgy érzékelsz mintha gyűlölne és azt akarná, hogy szenvedj.
2020. okt. 3. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!