Isten az örök magányt szánja nekem? 21 L
Nagyon a csúnya vagyok, sosem volt barátom és a fiúktól csak bántást kapok. Imádkoztam Istenhez, hogy segítsen a helyzetemen de nem lett jobb egyáltalán, kezdem feladni a reményt és nagyon megvisel ez az egész. Istennek biztos meg van rá az oka, mert jobban tudja mi kell nekem. Gondoljátok ideje lenne elfogadni a sorsom és beletörődni, hogy nincs helyem férfi mellett?
Valaki volt hasonló helyzetben fiatalon?
Ha elolvasod Jézus ún. boldogmondásait a Bibliában, rájöhetsz, hogy Isten teljesen máshogy látja, azt hogy ki az áldott (boldog), és ki az akinek örülnie kell a sorsának, mint az emberek. Ja, de egy boldogmondása kimaradt Jézusnak a Bibliából: "Boldogok a csúnyák, mert ők a lelkük szépítésével foglalkozhatnak többet, amely örökre megmarad, de jaj a szépeknek, mert megöregednek és megrothadnak a sírban." :)
üdv Stefán
Merülj el jobban a hobbijaidban, az már boldogsággal fog eltölteni. Emellett, ha nem vagy elégedett a testeddel, kezdj el sportolni. Ha nekiállsz kitartóan, hidd el látni fogod az eredményt és elkezded értékelni magad. Ha elkezded értékelni magad boldogabb leszel. A boldogság pedig kiül az arcodra és sokkal vonzóbbá fog tenni. Szerintem nem feltétlenül a bomba alakja tesz vonzóvá egy lányt, hanem a kisugárzása és ezzel a vélekedéssel szerintem nem vagyok egyedül.
Tanuld meg értékelni magad, mert igenis az vagy! Isten nem teremt selejtet!
Te sem egy szomorkodó fiút szeretnél nemde? :)
Meg fogod találni a herceget ;)
23/F
Előző vagyok. Imádkozni pedig célravezetőbb úgy, ha elsősorban azt kéred Istentől, hogy az akarata szerint formáljon remek társsá.
Semmiképp ne add fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!