Hit gyülekezete vélemény?
1-es
hagyd, csak szorakozik, naponta minimum egyszer megkerdezi ezt
Csilluka, 12 eves
Van ilyen ismim igen.
Lehet pszichesen nem volt èp es a gyuli dèmonològiai katyvasza ràtett egy lapattal, de kezelesre szorult mert a noi wc ben a lanyok egymasbol uzogettek a demonokat.
Legalábbis onnan eredeztetik az okot.
2-esnek
A büdös frászkarikát!
Figyelj csak: a hitgyüli pontosan annyira "biznisz-szekta", mint mondjuk a katolikus (de említhetném bármelyiket).
Ami pedig a kereszténységet illeti, a hitgyüli ÖSSZES tanítása - "áttól cettig" - teljességgel megfelel a Bibliában íródottnak.
Úgyhogy nemcsak hogy elkerülendő, hanem igencsak ajánlott.
4-es
Ez jó!! :D :D
(úgy hülyeség, ahogy van)
13 évet húztam le a hgy ben.
Nem ajanlott.
Én magaban a hitgyüliben nem jártam, viszont tudom, mi folyik ott, és ismerem a tanítasaikat is. Más hasonló pünkösdista szektában viszont jártam, ami pótolja a hitgyüliben való megjelenést.
Ezek tényleg elmebetegek.
És a legrosszabb az, hogy a kormány ezt az alja, szemétláda biznisz szektát felkarolta, és engedi a működését. Persze nyilvánvaló, hogy miért. A pünkösdizmussal sok embert be lehet hülyíteni, pl. akik a Felházba jártak, azok a Fideszre szavaztak. A hitgyüli is kormánypártinak néz ki, így feltehetően azok is biztos fideszesek, főleg azok után, hogy 2011-ben egyházi státuszt kaptak.
Én ugyan agnosztikus ateista vagyok, de remélem ha van Isten, előbb-utóbb a pokol legmélyebb bugyraiba fogja dugni ezt az egész bandát, aki visszaél a nevével.
"Ami pedig a kereszténységet illeti, a hitgyüli ÖSSZES tanítása - "áttól cettig" - teljességgel megfelel a Bibliában íródottnak."
Az összes mocskos szekta ki tudja olvasni a Bibliaból a maga tanítását, szóval ezzel ne érvelj, te ostoba hívő ember.
Hgy ben van egy teológia.
Mashol meg más teológiai.
Ezek irányzatok,nem pedig a vegső nagy igazságok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!