Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresztény létemre minden...

Keresztény létemre minden válasznak adjak zöldet? Még annak is, aki azt írja, hogy nincs Isten és társai? Ez nem olyan, mintha elfogadom azt, hogy nincs Isten?

Figyelt kérdés

2020. szept. 18. 16:10
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
90%
Miért kellene minden válasznak zöldet adnod?
2020. szept. 18. 16:14
 2/36 anonim ***** válasza:
90%
Kereszténynek lenni nem azt jelenti, hogy hülyének lenni. Legjobb ha nem pontozol, ha ez problémát jelent.
2020. szept. 18. 16:17
 3/36 A kérdező kommentje:
Értem.
2020. szept. 18. 16:25
 4/36 anonim ***** válasza:
89%
Nem tudom, de én pl sose szoktam azt lepontozni, aki mondjuk nem hisz Istenben. Miért kéne lepontozni? Ez az ő világnézete. Ellenben van sok olyan, akire nyomok egy pirosat, mert olyan stílusban van a hozzászólása, vagy akkora nagy hülyeséget ír.
2020. szept. 18. 16:28
 5/36 anonim ***** válasza:
0%

Mindennek zöldet kellene adni, még a drogosnak is talán, bár nekik talán nem, mélyen hívő orvosként mondom.

Tényleg, ti miben hisztek?

Én eddig hittem az aids létezésében, a kemoterépia és a sugárkezelés mellékhatásmentességében és hatékonyságában, a rosszindulatban, a naivitásban és féligazságokban, a hivatalos hazugságokban a kormany mogul (egy ideig taxis voltam, egy nagy vállalati mogul mögül),

sőt, abban is hiszek, hogy 2+2=5,

de most már a koronavírusfertőzésben is hiszek.

Egyetlen egy dologban nem hiszek: abban, hogy végiggondoljam, amiket az orvosi egyetmeken hazudtak nekünk évszázadok óta, hatalmi okokból, féligazságokkal körítve, hoyg még hatésosabb legyen.

Ja, és abban se hiszek, hogy létezik mindig mindenhol minden vírus, gomba és baktérium, és minden lénynek segtője mindegyik mikroba.

Azért nem hiszek abban, amiben mnem hsizek, mert csak. Mert mindenki más hülye, aki másban hsiz, mint énm, pláne ha nem hisz, hanem gondolkodik valaki, na azok nagyon buták, én vagyok csak okos, orvos, és a hozzám hasonlók okosak csak. Tisztelet mindenkinek!

Mivel okos vagyok, ezért nem gondolkodom, hanem hiszek.

Mondjátok utánaim, kedves barátaim:

hiszek a Farkas és a gidák mesében, amikor is először csak az egyik farkaslábacska kerül be, majd megdumáljuk a digácskéákat, hogy megint egy láb, és így tovább...

hiszek a taxiban, hiszek a taxiban levő kormányban,

hiszek a sámánban, hiszek abban, ami csak rá rímel,

hiszek abban, hogy azt se tudom, miben hiszek

hiszek a hitetlenségben,

és az oltásokon feltüntetett abortált magzatokból kitenyésztett szövetekben, higanyötvözettel, vagy pedid alumíniumötvözettel erősen tartósítva.

És nem hiszek a gondolkodásban.

Ómen.

Nagyon komolyan mondtam, kérem, trollok kíméljenek. A fejemen töviskoronák, és és Kovács Vidorok kíméljenek, mert ezek nem jó dolgok, csak a saját magam által észre nem vett butaságom a jó és a hozzám hasonlók.

Ettől függetlenül bárki hitét tudomásul veszem, mert eszembe se jut, hogy vannak, akik nem hitre, nem hitetlenségre, hanem józan paraszti észre alapoznak, és nem pedig lefülelt hamis tesztekre az egyetemeken. Rock and Rollerek, most már levehetitek a halántékomról, elmondtam a mainstream újságíróknak, mit kötelesek megírni. Ja igen, sé hiszek a politikában és az őjságírásőszitneságáben is. Így jó, ugye? Oké, legépeltem.

2020. szept. 18. 18:17
 6/36 A kérdező kommentje:
Én nem hiszem, hogy te orvos vagy. Minden felhasználó írhat magáról bármit. Én pedig egy űrállomáson írok.
2020. szept. 18. 18:20
 7/36 anonim ***** válasza:

Igen, de én abban hiszek, hogy orvos vagyok, bárki bármiben hihet. :) Hiszen olyan sokan hiszik, hogy orvosok, akiknek orvosi diplomája van, és hisznek a fertőzésben, valamint a Farkas és a Gidák mesében.

Sőt, abban is oly sokan hisznek, hogy amiket az orvosi egyetemeken tanítanak, az alapjában megfelel a valóságnak - igaz, ez hatalmas felelőtlenség, na de... ez is egy hit. Bárki bármiben hihet, még én is. :)

2020. szept. 18. 18:25
 8/36 A kérdező kommentje:

:) ez van.

És az egyik családtagom ismer a te családodból az egyik rokont.

2020. szept. 18. 18:27
 9/36 anonim ***** válasza:

Sokminden lehetséges. Ezért tisztelem mindenki hitét, méghe különbözik is az enyámtől, legfeljebb elvitetjük az ápolókkal, csak mert orvosok vagyunk.

Tényleg, ti hisztek az rfid-19 bőr alá ültetendő chip-ben? ÉN NEM!

Viszont Bill Gates-ben és nejében annál inkább hiszek, sőt, vakon! Hisz oly emberbrátiak... Csak tudnám, a feketebőrű afrikai tesvéreinket hogyan lehetne jobb belátásra bírni, hogy higyenek ők is Bill Gates-ben és kíséleteiben... De hát ők is abbam hisznek és nem hisznek, amiben csak akarnak... Csak közben nagyobb náluk a halálozási ráta, de ez az orvoslásban, pandémiában, oltások vonatkozásában nem számít, hiszen orvosok vagyunk. Rengeteg abortuszt is végzünk.

Tényleg szoktatok olvasni? Tudjátok, amin betűk vannak! Pl az oltások leírását, hogy mindegyikben vagy aluötvözet, vagy higanyötvözet van?

És hogy azok némelyikében meggyilkolt magzatokból tenyésztett szövetek vannak, főleg a méhnyakrák elleniekben, ami miatt rengeteg német sportoló lebénult és össznépien tüntettek, de ma már nincs joga senkinek se sztrájkolni, mert van ürügy, hogy ne közelíts másfél méterre?

Szerintem mi orvosok önállóan is gondolkozunk, nem csak vakhittel bemagoljuk, amiket az orvosi egyetemen tanítanak.

Ti hisztek ebben? Én nagyon, hiszen abban hiszek, hogy orvos vagyok, hiszen papírom van.

Papír = 100% hogy tudok.

2+2=5

Látjátok, nem cska a betűket, de a számokat is ismerem, mert okos vagyok és hiszek bennetek is!

2020. szept. 18. 18:36
 10/36 A kérdező kommentje:
nem tudok olvasni, se írni. Szerintem te nővér vagy. Bizonyítsd be, hogy neked van igazad :D
2020. szept. 18. 18:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!