Hogy nevezzük azt az embert,aki keresztènynek valja magát,olvassa a bibliat,de a viselkedèse messze áll az Isten szavától?
Szerintem Kérdező pont az olyan emberek miatt üresek a templomok, mint például te is. Habzó szájjal acsarkodók, mindent IS jobban tudók, más életébe belepofázók, ítélkezők... ebből a savanyú, toxikus légkörből minden egészséges ember menekül.
"Van aki azt mondja egyetemet vègzett ès sem az egyetemről sem a keresztènyi èletbôl nem hozott az oldalra sem ember sem Isten iránti tiszteletet,mèg a Biblia verseket is kiforgassa a maga javára ès a más kárára."
De legalább tud magyarul ("kiforgassa".... pfff). Egyébként igen, valóban egyetemet végeztem én például, de nem forgatok ki semmit.
kedves kerdezo
rossz helyen jarsz
felteszel egy alkerdest, nehany valasz utan hosszu, mindenkit karhoztato eloadas formajaban kinyilatkoztatod magad, majd kozlod, hogy tobbet mar ne irjon senki - a "gyakorikerdesek" nem erre valo
az ilyen ventillalasra csinalj magadnak egy blogot vagy YT csatornat, es oszthatod az eszt, amennyi belefer
11-es
Nagyon "furcsa" a logikád! Mondhatni hiányzik.
Először kérdést teszel fel valamilyen, általad leszűkített, bizonyos jellemzőknek megfelelő emberek halmazával kapcsolatban (B).
Ezt a kérdést is a gyakori kérdések eleve leszűkített olvasótáborának teszed fel. (C halmaz)
Az első kettő alapján általánosító kijelentést teszel a kerszténységre vonatkozóan (A halmaz)
miközben ezen halmazok (A, B, C) viszonyáról, logikai összefüggéseiről nem tettél, vagy bizonyítottál semmiféle állítást.
16."(A,B,C)logikai összefüggèseiről nem tettèl,vagy bizonyítottal semmifèle állitást"
Nos te megteheted.
Mièrt tettem volna bármifèle állitást
,ha elolvasod az 1-10 feleleteket,milyen állitást vársz:azaz a 11-es bejegyzèsemben meg van a kellő állitás,a fatányèrhoz>fakanál.
A kèrdező mióta felel a felelőnek főleg(1-10) ilyen pocsèk beszolásokra.
Nem is várok vèlemènyt,főleg ezen beszolások pártoloitol(1-10)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!